Assalamualaikum..

Lunch tadi gi makan kat Kedai Arab SABA, Cyberjaya sempena 
meraikan team mate yg akan berpindah kerja. 
Balik dari SABA singgah Tutti Frutti, tapi mak aii..
panjang giler queue..! terus Kansell!!! 

Petang tu datang lagi.. baru la bleh masuk dalam kedai terus.. 
tu pun still kena U-turn queue utk ambil 'aksesories' eskrem tu 
sebelum bayar he he.


Queue yg menunggu kul 5:30 petang


Ni hasil rembatan kitaorang. Sampai-sampai tadi ada orang
distribute mini cup cake dgn logo "T" & "F".


Ahaa.. kalau nak tau konsep TF ni senang je.. pilih cup,
S, M, L.. pilih Frozen Yogurt eskrem mana nak .. picit je masuk dalam CUP.

Buh accessories, dan bayar dengan konsep "Timbang dan bayar!" eheheh.
Harga 1 gram = RM0.53
So far tak pernah lagi aku beli kena bawah RM10.. mesti lepas harga RM10 tuhh!
Hari ni la first time bayar RM9.65 tu pun sebab 50% diskaun ehehehehe.
Hari ni cup bernilai RM20 tu pun sekelip mata je licin..! uhuhuhuhu


Nampaknya bertambah lagi la 'port' nak perabih duit lepas ni.. uhuhuhu!

7 sweet comments:

Hanis MY said...

mahalnya tutti frutti ni tapi seiurs terliur...huhu..akak nak cikittt

*∽ IZAN ∽* said...

Re Hanis :
Bolehh.. .meh sini he he.
Sekarang ni kalau balik Mesia InsyaAllah dah senang cari. Dah makin banyak branch nyer bukak huhu

kinna said...

sbb baca blog ni sblm blk keje td la saya singgah tuti frutti..mine, full cup sebls hengget je..org still ramai magrib td...

*∽ IZAN ∽* said...

Re Kinna : Tahniah!! Sempat gak merasa time 50%..! Puas makann eheheheheh. Katanya sampai kul 12 malam ni.. dasatt betulll

mama tisya said...

tk pernh try lg...best la dpt 50% diskaun

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mama tiesya:
Best gak layan sekali sekala.. masam2.. makan semangkuk pun tak muakk ;)

tiefazatie said...

wah..bestnya..kat KT xde..xpernah merasa..sob2..