Assalamualaikum...
Di minggu minggu terakhir sebelum masuk Ramadhan ni 
rasa macam tak update citer pasal makan jek.. he he he.

Nak di jadikan cerita, sehari selepas tengok entry FREE Domino Pizza
dek Mrs Fiza, terus membuak2 selera nak makan Pizza Domino! 
Payah betul melayan selera Mak Buyung nih.. he he.

Kat rumah tu memang flyers Domino Pizza kerap sampai.
Ada yang aku lekat kat Fridge cuma tak pernah order je.
Jadinya minggu lepas... terus ON projek Domino Pizza delivery! 
ngeh ngeh ngeh..!


Okeh kitaorang pun Call DP dan put order.
Incredible Meal consist of 2 regular Pizza - upgrade
1st class Pizza, Onion Cheese Ring & Banana kaya bun 
di tambah dengan 100 plus huhu.
Errr.. sebenarnya nilah 1st time order Domino Pizza Delivery huhu.


Letak phone, operator kata 30 minit sampai!
Fuhh.. bagus baguss....!

Antara yg di order




Banana kaya bun.. bleh tahan gak sedapnya nih. Dania suka..!


Tengok la gelagat 2 beradik ni layan Pizza.


Selalu nak makan pizza gi kedai jekk.
Kali ni layan kat rumah, makan sambil layan TV uhu



Happy mappy..! Bagus gak makan tak de gangguan..
tak le berlari sana sini dalam kedaii ngeh ngeh ngeh


Thumbs up dari Danish


Thumbs up dari Dania.. he he

Oh lupa pulakk.. ahaa.. camne leh dapat Pizza FREE nih..?
Ehehehehehe.. kan masa tepon tadi Operator tu janji 30 min kan.
Dia kata kalau lambat nanti DPH bagi Pizza free satu..!
Apalagi .. terus la tengok masa lepas tuh eheheheh


Yang kelakar nyer.. bila lagi 5 min delivery tak sampai2
rasa berdebor-debor pulakk..
berdebor takut riders sampai ON TIME! ha ha ha.
Best gak kalo leh dapat Pizza Free kan.. ! he he
Nak di jadikan cerita akhirnya riders tu sampai 
lambat 2 minit...!!!
Terus aku sambut dia dengan kata2 hikmatt
"Ahaa.. lambat 2 minit nihh he he"


Ahaa.. janji tetap janji...!

Riders tu pun cakap
"Sorry la kak, terlambat skett!"
 Dengan senang hatinya aku terima kupon 
FREE Pizza tuh ehehehehehe.
Aku siap cakap kat riders tu.. 
"Tak pe.. akak tak marah pun..SUKA lagi ada laa...!!"
Ho ho ho...!!

Makanya.. ada la lagi seround aktiviti mengorder
Domino Pizza Delivery ni nanti.. ehehehehe

7 sweet comments:

kinna said...

xpuas hati la, blog akak asyik tayang makanan je..grgrgrgrgr.. dh le saya ni cepat terpengaruh..huhu
pasni i follow gi domino lak :)

(leh lantik jd duta makanan area puchong/cyberjaya) hehe

*∽ IZAN ∽* said...

re Kinna:
Ehehehehhe.. jangan mare dikk. I pun ada yg terpengaruh ngan blogger lain gakk nihh.. ekekekeke.

Lagipun alMaklumla nak bulan posa ni kann.. esok esok update time bulan posa habis kena bakar blog ni karang eheheheh.

e.l.i.z.@ said...

alamak..bila izan sebut psl dh nk ramdhan, eli ada lg 10hari tak ganti..tgk kalendar, alamak dh bln 7! ptt laaaaaaaaa...tidakkkkkkkk

p/s: dh x fokus dh entri sebenar izan :P

eT said...

waaaaaaa...bestnyer dpt free...nak jugakk...
sure tukang anto tu yg kene potong gaji bayarkan pizza tu...huhu

ieda said...

alooor nak2 dpt free tau ! sedappnya dikk .. ktn x der dominooos tau huhuhu

ermm yg kaya tuu sedappnyaaa :))

tiefazatie said...

wah!bestnya sis..sedap2..hihi..rugi kt kt xde nie..sob2..

sis..if ank mintak tlg sis komen n3 nie ek..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq sis..komen sis sgt berharga tau..ifa join kontest tue..hihi

eelobor said...

wah....banyak nye piza yang di pesan. abis ker semua tuh?