Assalamualaikum...
Ahaa.. rehat entry Bandung sat.. ada plak yg muntah karang.. ehehehehe.

Ni nak habaq.. ada Kopitiam baru buka kat Cyberjaya,
Hailam Kopitiam terletak kat area2 Domain jugak. 
Kira sepelaung je dari ofiss..
bagus.. semenjak dua menjak ni banyak sungguh kedai2 makan 
di buka kat area2 Domain ni. Tutti Frutti pun dah ada...
Dekat ngan ofis kitaorg uuhuh.

So semalam lunch first time gi test makan.
Orang mak aii punya ramai orang. Masa tu dalam kul 12:30 tghari.
Memang meriahh.. order pun sabor je la kan nunggunye uhuhuhu.

So makan semalam dapat lah kupon diskaun...
Pagi ni dengan gagahnya pergi breakfast kat kopitiam ha ha!
Tu pun sebab budget lunch tak keluar.. malam ada dinner
dengan team member kat Putrajaya Seafood *wink!*
Okeh.. zoom gambar...!


Menu Hailam Kopitiam


Menu breakfast yg mencengkam kalbu sejak semalam



Ni yang terhingin tak hingat..! Telur ayam kampung separuh masakk! nyum nyumm!!



Ni set yang kitaorg order.. RM7.20 sahaja


Ni telur separuh masak I punya.. jemput makann..! nyum myummm!!


ShiawaseeeeeeEeEeEeEE ~~~~~...!!!


Pagi tak ramai sangat orang compare lunch time


Ni kupon diskaun. So setelah tolak kupon 
I punya order cuma RM4.55 kachinn!!!

Lepas bayar dapat lagi kupon lain..
Kena datang lagi nih..!! he he

6 sweet comments:

Hanis MY said...

i likeee kopitiam, cun akak posim... betul ke hanis ada baca yg pasal tiada kopitiam halal di selangor...naper tak halal eh? or is it just rumors? hanis suuukaaa sgt makan2 n lepak kat kopitiam...

MrS. F!zA said...

kak, haitu kita ada bt pos kopipes dr berita online..tiada satu pon kopitiam halal di slgor..yg ada tu diorg guna halal dr syrikat swasta bkn jakim..wallahualam..

e.l.i.z.@ said...

terliur tgk half boiled egg tu hihihi

*∽ IZAN ∽* said...

Re Hanis & Mrs Fiza :
Iskk.. terlepas lak entry tuh.
tapi dalam menu kopitiam tuh memang dia define semua food serve HALAL certified. Ada logo Halal tuhh...
staffnya pun ramai gak yang melayu...
Wallahualamm

*∽ IZAN ∽* said...

Re Eliza:
tu la.. terliur punya pasal esok paginya terus jejakk.. eheheheh

azura samsuddin said...

adoiiiii telur separuh masak tu bisa wat gue terliur, nampak sodapppp he3