Assalamualaikum..

Akhirnya masa yang di nanti-nantikan tiba juga akhirnya.
Hari ni kami sekeluarga akan berangkat ke Bandung, Indonesia
dengan niat nak shopping raya...! hua hua hua


Orang lain dah berkali2 sampai, kami baru nak jejak uhuhuhu.
Anyway bertolak dari LCCT tengahari ini dan di jangka
tiba pukul 4:30 petang waktu tempatan.


Duit JUTA JUTA...! Ha ha ha.. merasa jadi orang 'kaya' jap
pegang duit juta juta ekekekekekek ~ JUTA rupiah je lah.. huhu.
Harap-haraplah En Card Credit ku akan kekal 'suci'
tanpa goresan kat Bandung nantii eheheheh.
Lepas check in hotel berdekatan Jalan Riau memang
akan terus aktiviti shoppingg!!! 
Harap harap la Danish & Dania tak 'hilang'.. uhuhuhuh!

6 sweet comments:

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer p bercuti..
Selamat bercuti dan jangan lupa beli FM sekali untuk MJ..heheee

MrS. F!zA said...

selamat bershopping kak! bestnyer!!

azura samsuddin said...

weeeeeeeee dah smpi pun, insyaAllah pnjg umur murah rezeki zura next year baru nak smpi, selamat bercuti n bershopping ... ole2 utk zura skali yer :wink:

Aleyn said...

Wei..asal aku nampak keta ko kat HP petang td...ko mmg tinggalkan keta kat situ ek...mentang2 ada guard jaga 24jam...amik kesempatan nampak...ekeke

apa2 pun happy shopping....aku pun blum shopping raya ni....huwaaaa

deqlis said...

wah syokk nyerr...

deqlis insyaAllah thn depan br nk jejak atau seawal pun hujung thn nie...

selamat berseronok di sana..!

eelobor said...

huhuhu...nanti buat entri banyak2 yer. on de way gak nih....