Assalamualaikum....
Sabtu weekend lepas semangat menjejakkan kaki ke butik Fareeda HQ yg terletak di Bangi. Sampai2 dalam kul 5:30 gitu tgk lengang je.. tengok2 dah tutup rupanyaa... huwaaaaaa frust mak sekejappp uhuk. Sebelum ni ingat Ahad je tutup rupanya Sabtu pun sampai kul 5 petang je bukak sob sob sob. 


Maka sementelah  terus snap memo waktu operasi Fareeda HQ Bangi utk rujukan bersama okeh.


Hari ni cuti ganti sempena  stay back system mantenance 2 malam minggu berturut2 Sabtu Ahad lepas maka apa lagi terus la jejakkkk sini lagi. Alhamdullilah setelah ambik no and queue cam biasa
* gi hari kerja dan bukan peak hour pun kena amek nomo jugak haish*
 dapat la selai dua wat tambah koleksi selain mencari ganti brooch ring Fareeda 2 layer yg keciciran haishhh. Seb baik la boleh cari replacement.. kalo tak rugi selai tudung huhu.
Masih mengidam kaler biru tak dapat2 lagik ni. Moga2 ada rezeki jejak lagi lain kali amin

5 sweet comments:

Cho Zila said...

syiooknyer shopping tudung Fareeda.. akak tak penah lagi merasa.. orang muda2 comel jer pakai...

eelobor said...

nasib baik wife tak pernah ajak ke butik fareeda nie..... hehehe

Zura@Iwan said...

dorang pun nk cuti gk tu..
cuti jln2..hehe

dh dpt info tu..
next time sng la nk shopping kt fareeda ye..

lieyalatif said...

selamat berfareeda...lieya dah pencen hahahaaha....pakai shawl plak skrang...auwwww...tapi koleksi yg ade tetap lieya sayang n pakai...cume nak beli lagi tu dah le kot....

eima said...

Ai pun x beli fareeda....dh stop ...pakai ape yg ade je....tp nk pi jg butik repair brooch.....