Assalamualaikum....
Hari ni lunch keluar ke Streetmall. Dah lama tak gi pekena Tomyam Q-Thai. Sambil2 boleh cuci2 mata tgk barang jualan di Baazar Streetmall ni. Setiap hari Selasa and Jumaat dalam kul 12 tengahari sampai kul 3 petang gitu.

Macam biasa Q-Thai ni kalau gi time lunch hour mmg pakat penuhh je meja huhu. Petang, malam or weekend baru la amannnn and lengang hihi.

Hari ni masuk2 ternampak waiter bawak 1 menu yg maa best je macam sedap jeee...
Belek2 menu hari ni aku ambik Lunch Set kombinasi Supreme Dried Chili Prince Mee + the best tomyam in town. Plus air sour sop and calamansi yy superb sedap. Member plak order Kuew Teow Ladna. Ok jommmm layannn gambarrrrr.....hihi

Tu dia buku menu. Sebenarnya banyakkkk lagi menu yg best2 dan pelik2.
Antara yg aku suka dan selalu makan, Green Curry Mee, Udon Black pepper..
Nasi goreng Thai.. and so onnnnn


Tomyam dia memang bestt.. pedasss nko!

Kuey teow Ladna


Supreme Dried Chile Prince Mee.. perghh pedas berasapppp... tengok je camni kann.
makan lak ngan tomyam pedas.. memang berapii rasaaaa ahahahha


Seb baik ada penyeduk jus calamansi asam boi yg superb sejuk dan sedapp ni...
terus lega tekakk ahah!!

3 sweet comments:

Zura@Iwan said...

tomyam...pedas tk

gmbr tuan blog mn?

Fai CeritaCinta said...

tertelan air liur juga fai akhirnya tgk gambar2 ni.. time buka puasa nnti nak cari la tom yam.. tak kisah la walaupun bukan tom yam thai. hehe..

Cho Zila said...

amboi sedaptu.. dahler laparni... tak penah masuk sini..