Assalamualaikum....
Kejappp nyer dah hari Isninnn... rasa mcm baru je kelip mata 2 kali dah Isnin semula dah huwaaaaa.

Weekend Sabtu lepas kami ronda2 ke The Garden Mall lepas hantar barang. 
Ronda2 sambil cuci2 mataaaaa... aku baru je tanya Abang nak makan apa yeh dinner.. Sushi Zanmai ke Italianese... Abang suh tanya budak2 nak makan apa..tak dan tanya tiba2 ada 2 orang lelaki sapa Abang.......


Rupa rupa member2 lama sefakulti kat UKM dulu uhuhhhu. Apa lagi terus tak bergerak la tunggu depa bukak 'kedai kopi'. Dengarnya dah 14 tahun tak jumpaaa tu huhuhu.
Apa lagi mak2 yg baru kenal pun pakat nyembang gak... anak2 pun sakan bermain sesama derang macam dah kenal lama sangat kekekekke.
Sembang punya sembanggg sedar2 dah pukul 10 malam! 
Restoran makan pun dah banyak yang tutup ahahahhaa.
Penyudahnya gi pantai dalam order tomyam and nasi goreng panas2 kekekkeke






yg bestnya mak & pak sembang tak hingatt...
anak2 lagi la bingittt main..
paling tak lupa Danish tolak Dania dalam troli *mane plak
la dapat troli* lepas tu lepassss... meluncur laju je troli..
haiiiiiii nak putus jantung omak ehh.. dah la keliling tu 
dinding kacer butikkk.. kiri LV, kanan Hermess.... kalo 
jadi apa2 ngan troli vs dinding kacer omak eh tak tau 
nak kejor mana satu wehh.. anak ke, troli kee.. dinding ekekekkeke.
Adoyaii la anak wehhhhhhhh

2 sweet comments:

:: Mrs.Eady :: said...

nice!

Nad MamaZN said...

14 thn tu! Lama dh tu :)
Tgk akak pun rancak berborak padahal baru 1st time jumpa kan? :)