Assalamualaikumm..

ahaaa semalam menjejakkan kaki dgn ofis mate lunch di Hotodogu Shaftbury Cyberjaya.
menu kegemaran Beef Yakiniku Rice Burger. Dah berapa kali datang memamg menu ni je yg aku paling suker hehe.

Rice burger ni sebenarnya dari Zaman belajar kat Jepun dulu suka makan. Dihidangkan oleh Mos Burger. Memang sedap!!
ingat lagi ada sebuah Mos Burger terletak depan Kagoshima Sun Royal Hotel tempat aku  kerja part time 4 tahun masa belajar dulu.
nak makan kalu call je order, lepas 15minit lintas jalan depan hotel pergi collect siap dapat refund 10 yen duit tepon. 10 yen pun terharu beb! Memang service diaorg *orang jepun* ni excellent kan!

4 sweet comments:

Gieyana said...

Perghh..menariknya beb..x pernah try nih. Weh, nk tnya ko yg terror jepun ni, mostly mkanan jepun yg jual kt mesia halal x?

Zura@Iwan said...

wahh..

mmg tk penah mkn nie..
sure sedap kan? hehe

:: Mrs.Eady :: said...

amboiii sedap nyerrr...

lieyalatif said...

ini betul2 buat aku teliur...penah tgk org makan....tak sangka dah ade kat sini ..dekat jek aku nak pi terjah...tapi kalo ajak laki aku ni sure die liat2 nak pergi...melainkan kalo aku pregnan mesti laju je die tunaikan kahkahkah