Assalamualaikumm...

bersambung di PART 2...
ok penjelajahan diteruskan!
Budak2 mmg excited dan tak mo balik lagi walopon dah penatt! hihihi


Next pergi tengok 


burung merakkk... 






burung2 kecik ni kita letak makanan burung kat tangan mmg jinak2 dia datang sendiri kat tangan makan uhuhh


langsung tak takut ehhh.. goreng kang baru tau kekekeke


Ada Vegetable and fruits farm.
kalau baca 'menu' dia ada ostrich, pigeon house,
scarecrow, cows feeding
tapi kitaorg tak terpegi lak hiihihi


Next activity yg ditunggu2 Animal Show! 
Yeszaa.. ni yg budak2 menunggu sangat ni



barisan para pelakon yg sedang menunggu giliran utk buat show

Eh sempat pulak tiduq kekekeke


Danish posingg


Animal show bermulaaaa

yg seronok kat sini ada binatang2 yg jadi watak dalam filem animasi kanak2 kan
so budak2 ni memang akan sebutt laa...
contoh spesis burung pemegang watak ' Naicho' dalam filem RIO.
garanggg tuuuuuu


 Habis Animal Show kitaorg pun balik... masing2 perut dah laparr.. terus singgah Secret Recepi 
di Shafbury Cyberjaya. Sampai2 Bufday Girl Dhiya dah tertidur.. letih sangat kan main dengan Pet kat 
FITC tadik uhuhu

So yg lain2 la makan dulu.. jenuh gak kejut2 Dhiya tapi tak mo bangun.. sampai la kitaorg dah nak habis makan uhuhuhu



Vietnam meet ball mee utk Mama.
Papa order Tomyam kun tapi tak sempat snapp.. sedar2 dah licinn..
lapar beb kekekeke


budak2 order chicken and chips


posing ngan kenitt


Bufday girl yg keletihann.

Last2 kek pun kakak Dania yg order dan pilihkan .
Akhirna sebelum balik.. terjaga juga Dhiya


sempatlah merasa bufday Cake sesuap duaa..


Happy Bufday sayang Dhiya.. semoga terus membesar menjadi anak yang soleh dan cemerlang 
dunia dan akhirat. Papa, Mama, Abang, Kakak adik semua sentiasa doakan kejayaan kamu...
we love you so much sayanngg!

sekian....

5 sweet comments:

Nad MamaZN said...

Hepi belated bday dhiya..!

Fai CeritaCinta said...

happy belated birthday Dhiya (>___<)

Zura@Iwan said...

tgk burung....
animal show yg best kan

keletihan Dhiya ha
seb baik sempt bgn mkn kek..hehe

eelobor said...

kat mana nie? terlepas la entri part 1...nak kena skroll balik kat bawah nampaknya. apapun hepi besday dhiya....

ambrynaa said...

macam best jerr...
Happy betul muka Dhiya.
seronok tengok.