Assalamualaikum....

Ahaaa ada lagi kenyg kerja hari ni?
Aku dah masuk cuti shutdown. Abang pun ambik cuti ari ni nak menunaikan hajat anak bujang dan anak dara...

Dalam pada tak de maid ni gigih jugak nak gi makan2 kat luar. Maklum la kalo bertiga  ok lagi... kalo ber-4 dengan si kenit2 2 orang tu mmg kelam kabut sket dibuatnya uhuhu

Minggu lepas dinner company En Husband pun mama tak dapat ikut gara2 malam tak de baby sitter. Kebetulan malam tu Abang boleh plak dapat hadiah pakaian terbaik kategori lelaki dengan tema #color blocking# hohoho. Sporting tak sporting kan laki ku itew hehehe.
So dengan hadiah kemenangan itu Abang belanja la kitaorg dinner kat luar keesokan malamnya. Makan nasi Arab.. kemain suka la budak2 ni kan. Mmg menu feveret tuuu

Malam esoknya plak aku ajak dinner kat luar jugak. Tekak nak makan japanese food plak.. ronda2 kat Shaftbury tutup plak padahal baru pukul 8++ mlm last2 baru perasan ada pizza hut kat situ so terjah pizza hut.
Budak2 ni ajak la makan apa pun...ON jee... pizza hut ada promo menu ada udang kan... mmg licin kena ratah ngan depa ni hihi.
Seb baik 2 kenit pun behaveeee... aman la nak makan hihihi.
Sekian bila angin pus2 gantung kuali dah datangg bila bibik tak dek ni... tak tapau makan kat luar je la  uhuuu

2 sweet comments:

Nad MamaZN said...

Sedap2 nya menu..! :)

Zura@Iwan said...

wahhh..
2x mkn kt luar ye..
seronok la..ank2..
mak lg sonok kan..ahha