Assalamualaikum...
Alhamdulillah usai sudah majlis graduasi Dania dari The Little Caliphs.
Majlis berlansung awal bulan lepas.
Mama dan Papa dan Abg Danish menghadirkan diri 
ke majlis tersebut. 
Majlis tahun ni hanya ibu bapa pelajar 6 tahun yang di jemput hadir.
Majlis gabungan dari 2 branch The Little Caliphs.


Menunggu majlis bermula


Ucapan oleh founder of program TLC, Puan Hajah Sabariah


Majlis di serikan dengan persembahan dari pelajar2 dari ke-2 branch TLC.
Persembahan pertama


Next short drama.... 


Part Dania



Persembahan dari pelajar2 branch satu lagi


Acara kemuncak, Majlis graduasi.


Dania yang nampak ke'nerveous'annya..
Dah besar anak Mama.. dah grad dah pun huhu


Next turn Dania.. Cikgu pengiring pimpin tangan sampai naik tangga


Dania Aliesya


Alhamdulillahh... tahniah Dania. Semoga segala 
ilmu yang dipelajari di TLC akan memberi manfaat didunia dan akhiratt...
semoga terus membesar menjadi anak yang soleh dan membahagiakan ibu bapa yaa sayanggg.


Kesemua pelajar  tahun 6 dari TLC Taman PP.


Dania dengan best fren dia, Arissa.


Dania dan Abang


Kami dan Dania


Dania bergambar kenangan dengan guru kelas, Teacher Ida


Dania dan pengetua sekolah.. Teacher Yan


Kami dan Pengetua sekolah...


Danish yang sibuk nak pakai 'jubah' jugakkk


Sempat bergambar dengan Founder of program TLC.


Last but not least, ada jugak booth jualan makanannn.. tak menahan tengok cheese cake ni kannn.
rembat setiap perisa uhuhuhu. Memang cair di mulut gitewwwww


Sekian usai sudah majlis Konvokesyen Dania.
Tahun depan Dania akan masuk Sekolah Rendah Kebangsaan dan Sekolah Rendah Agama pula.

Semoga terus membesar menjadi Khalifah yang berjaya dan cemerlang dunia dan akhirattt..
aminnnnnn

5 sweet comments:

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah..
Sebak plak nengok dania berjubah
Apa2pun tahniah dania!
Moga terus berjaya dunia akhirat :)

Aleyn said...

Buat kat ner ni Zan...mcm best..kalau dekat bleh tadika aku buat kat situ lak next yr..hehe...

Tahniah Dania....dah besar anak2 kita kan....

hazlina azmi said...

anak saya pun TLC jugak tp di subang bestari....jemput ke blog saya

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Zura@Iwan said...

Alhamdulillah..
tahniah Dania..

eh TLC ni ada branch kt utara gk ye?
mahal tk fee dia?

Izzan Yong Rosdin said...

salam perkenalan.. sy plan nk masuk kan anak ke LC thun depan.. nie yg tengah baca blog ttp pengalaman anak2 yg pernah belajar di LC. Tq for sharing
jemput singgah ke blog saya follow sekali yer :)

http://izzanyrosdin.blogspot.com/