Assalamualaikum...
Aha bersambung kembali di PART yang seterusnya.
Selesai mengisi perut terus bergerak ke Factory Outlet Bali Heaven
Factory Outlet yang baru di buka March 2011. Masa pergi tahun 2011 mmg teruja datang sini
so kali ni pun WAJIB jejak kaki lagi ke sini hehe


Sampai2 salin diaper Dhiya dulu. Suka kat sini sebab feel shopping dalam taman gitewww...


Masuk2 kat area pakaian kanak2, 2 beradik ni terus ke port kanak-kanak dan mainan. Danish rembat DIY kereta mainan, Dania plak ambik Colouring set.


Cam biasa Mama, Nenek & Mak Long start aktiviti memborong hehehehe


Banyak pilihan baju budak2 kat sini. Dress pun cantik-cantikkk..! cuma banyak yg slevelesss


Walllaaaa.... Memang kompemm rambang mata nak memilih wehhhh!!!


Makcik pun naik fenin di buatnya he he he



 Nenek pun dah mula surrender... suka ati korang laa.. pilih jangan tak pilih!!


Aha tu dia di satu sudut yang lain plakkkk.. penuh ngan baju budak2 jekkk


Danish & Dania ralit ngan mainan masing2.. siap ada tukang jaga. Bagus betul service kat sini



Ops sempat Dhiya posinggg...


NI dah habis pilih2 baju.. sempat posing kat satu port antara hall2 dalam tu
Versi Danish


Versi Dania plakkk


Ok Versi kami beramai2 hehehe


Ni deco kat depan kaunter bayaran


Keluar dari Bali Heaven, sempat lagi singgah kat Central Branded Outlet cuci cuci mata...


Agak-agak dah penat dan  kedai pun dah nak tutup baru balik Hotel.
Kat sini rata-rata FO tutup pukul 9 malam. Pak Supir macam biasa...
akan pick up kita seawal 8:30 pagi (FO bukak kul 9:00 pagi) dan 
akan setia menghantar kita kemana kita nak pergi sambil tolong jagakan 
barang-barang dalam kenderaan. Sampai la kedai tutup baru dia akan hantar kita balik 
ke hotel... esoknya ulang balik schedule yang sama.


Ntah apa yg di gelakkan kat Lobi Hotel ni.. ada Ank cinon tu duk berebut apa ntah ngan Dania kottt hihihi

11 sweet comments:

Gieyana said...

Wehhh..bestnyerrr..kalau dpt g sini mmg meroyan shopping nih! Aduyaiii....:-)

~Cik Viva~ said...

cantik nye kedai baju...kena bawak duit byk ni kalau nk pegi sana..

wahida said...

amboi...sakan shopping yee...

ambrynaa said...

Kalau gi Bandung memang mak-mak jer yg kena pegi. Akakkaka

Cho Zila said...

kalau dah gi bandung tak shopping tak bestler kan. mak2 memang heaven sesangatlerkan.. kalau bawak duit banyak lagi banyakler habiskan izan.. alamak tak sampai lagi akak ke sana...

*∽ IZAN ∽* said...

Re Gie: Memang pun.. meroyan tak hingat kalo datang wehhh

*∽ IZAN ∽* said...

RE Cik Viva : Tu la.. ticket flight pun book awal kan so mmg dah kena la simpan duit tabung nak shopping hihihi

*∽ IZAN ∽* said...

RE Wahida : Sekali sekaler.. ihik!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Ambrynaa : Kannn.... Aku rasa gi vietnam pun mmg kena rombongan Cik kiah je yang pergi hihihi

*∽ IZAN ∽* said...

Re ChoZila : InsyaAllah akakk.. ada rezeki tu nanti sampai jugak... aminnnn!!!

Andrie Lesmana said...

Feel Unforgettable Journey with us PANCA WISATA TRAVEL AND TOUR agency pelancongan Resmi dan berlisence

bagi siapa siapa yang nak ke Jakarta , Bandung, Jogjakarta and all destination at Indonesia silah hubungi kami

PANCA WISATA TRAVEL
Jalan Alaydrus No.27 F Jakarta Pusat (Head Office)
PHN+6221-6328825,6334666,63868437
FAX+6221-63867001
E-mail : pancawisata@yahoo.com / pjltur@indo.net.id