Assalamualaikummm...

Ahaaaa.. masih terasa Tuesday bluess ke lepas2 balik cuti raya Haji ni..? hihi.
Hari ni nak wat entry pasal ad-Hoc Maternity Photoshoot yg di buat baru2 ni.
Ada wat gathering ngan geng2 BFF so salah sorang member aku ni tgh 
berjinak2 nak wat Baby newborn & Maternity photoshoot dan 
of course aku dan sorang lagi bff yg tengah sarat tunggu hari jadi 
model bidan terjun! akkakakaa

OK.. photographer ialah dari  Ambrynaa Photo.

Photoshoot pun express je sebab sambil2.. ada la dalam 
15 minit kot sementara Shogun Buffet (Japanese cuisine) bukak kat 
Sunway Pyramid tuuu. Dah la orang lalu lalang .. mak yong nak posing 
pun segan silu akakakka.
Anywayy.. ni lah hasilnya dari ad-hoc photoshoot hari tu.
Ok masa ni aku dah 4 bulan ++ 
Happy viewing!!!




Untuk tengok hasil Photoshoot untuk baby :


Berminat ? Boleh hubungi terus tuan blog dari link di atas yek! *wink!*

6 sweet comments:

Nad @ MamaZN said...

comeynye perut akak! :)

Gieyana said...

Ko preggy ker izan..ouchh bestnyer..congrats beb...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

patut la dapat baby girl izan ni... masa preggy sangat2 berseri2.. suka tengok.. bila mimi nak dpt moment macam ni lagi? nak gak ada photoshooot masa preggy. huhhuhuhu

eelobor said...

wahhh.... tahniah... tahniah. byk aku tertinggal cerita kat sini

ambrynaa said...

TQ Izan :)

azura samsuddin said...

hye izan!! maaf sgt2 lambat wish tahniah on ur 4th pregnancy :)

zura lama sgt x update blog, update gitu2 jer pastu jrg dah blogwalking adoiii terlepas byk citer kwn2, take care dear!!