Assalamualaikum semuaa...!

Selamat berhujung minggu..! wallaaa.. apa aktiviti korang hari ni yekk ?
Aku semalam pun gi attend 2 kenduri, majlis Akikah & Kenduri kesyukuran.
Sedap2 menu, nasi beriani, kambing golekkk.. cendol.. nasi beriani bagaii.. mmg 
marvellousss.

Hari ni plak ada plan nak melawat baby @ anak sedara yang baru lahir.
Tapi Papa ada aktiviti gotong royong kat kawasan kejiranan pagi ni
so sementelah tu aku kat umah masak & temankan Danish & Dania buat revision jek uhuhu.


Menu pagi ni ~ Egg Sandwich.. nak buh resepi dalam blog masakanku kekekekekeke.
Hari ni Danish subuh2 dah bangun cari TAB nak sambung tengok movie Cars 2 dia malam semalamm..
Danish tak sihat semalam.. demam.. Dania plak merengek sakit gigi.. adoyaiiii
Dah ambik ubat for bothh. Cepat2 lah baik semua yerrr..

Ni selit sket gambar2 semalam :

gambar kat Majlis Akiqah x-school mate


Gambar dalam keta.. blur2 jekk.. iskk.



Nasi minyak & kambing golekk.. ada cendol & kerepek dari 
Acheh tak sempat snappp


Kambing golek & sarada. Sedap nkoo.. lembut isinya.
Dhiya pun tumpang sekaki suapkan sarada. Dhiya memang pantang 
nampak orang makan sekarangg.. mula la mulut dia terkumat kamit pastu tangann
sibuk je nak mencapaiii uhuhuh


Terkulat2 muka masamm ekkekekeke.
Gambar bawak ni gambar Mak pengantin..
aku cakap no.2 dah settle akikah leh la tambah lagi sorang akakakkka.
Saje cari 'member' fantastic 4 club kekekekeke




 Sempat gambar sekeping je kat umah X-Cikgu ku kat Saujana Villa.
Cantek sangat umah Cikgu aku nihh... semi-D 3 tingkatt.. ada tempat lepak ,
cofee table atas bukit kat ingkat 2. tak sempat aku nak snap sebab kat sini
tetiba Dania nanges2 sakit gigi.. isk isk iskkkk
Laun pun best2, nasi beriani, nasi daganggg.. desert yg macam2.. nyummm!


Sensei ku yg comel berada di tengahh tu. Terima aksih pada yang menjemput hari ni ;)
Anyway selamat berhujung minggu semua..!!!

3 sweet comments:

Emma said...

kambing golek tu nampak sedap

Zura@Iwan said...

lama x g knduri kdara ni....:)

Dhiya pn tumpang sekaki gk ye mkn...mcm irfan le, bkn leh tgk org mkn..dia pun nak..hehe

lieyalatif said...

alaaaa ni best jadi makyong nie...leh mkn sesuke hati tak yah pikir diet2 eheheehe....wey jgn makan kambing byk2 kang high blood kang...meh bagi aku bedal!