Assalamualaikummm....

Ahaaa.. dah masuk minggu ke-5 ++ aku berpantang.
Habis semua dos ubat spital untuk sebulan tu rasa macam dah 
merdeka stage 1 jek kekekekke.
Walaubagaimanapun aku masih sambung berpantang macam
biasa.. InsyaAllahh......

Nak update sahabat handai yang telah sudi datang ziarah Baby Dhiya.
Adik beradik aku & sebelah Abang serta saudara mara pun ada 
bertandang sejurus keluar spital.. Mak & Pak Long, Usu, Alang, Ateh, Achikk..
jiran-jiran..semua semua laa.. tapi almaklumlaa.. Kalau ahli keluarga sendiri,  
sedara mara selalu jumpa, tak de plak teringat nak bergambar.
Tak senonoh betull wakakakak. 
Apapun terima kasih tak terhingga kepada semua...! 


Ahaa.. ni geng-geng BFF ku, Ujen & Hada
Meriah bergambar dengan team anak dara memasing eheheheheh


Ni sape lagi kalau bukan geng blogger aku, Lieya Latif si mama gorgeous.
First time Lieya jejak umah aku. Ma kaseh banyakk yekk.. 
kompem terpusing2 cari umah aku tu. Yang dah berapa kali datang 
pun terpusing2 apatah lagi yang first time ekekekekke.


Ni Aleyn. Ex-office mate kat Nitto dulu. Datang ngan Husband dia.
Sekarang sama-sama kerja kat Cyberjaya dan aku dah jadi 
office mate husband dia pulak ehehheeh.


Ni office mate aku sekarang. Yus, Balqis & K.Mith.
Terima kasih daun keladi jugak sudi singgah. Diaorang pun first time
jejak umah aku nih he he. Di sebabkan dah sebulan tak jumpa derang,
berjam-jam gak le nyembangg macam lama no tak jumpa ngahahhaha..!
Lepas rindu skett.. ekkekekekeek

Office mate Abang pun antara yang terawal datang. 
Pun tak teringat nak snap gambar uhuhuhuhu.

Anyway, terima kasih daun keladi pada semua yang sudi datang 
melawat Baby Dhiya. Terima kasih jugak atas hadiah, cendera hati
dan juga sumbangan. Hanya Allah yang dapat membalas budi baik korang.
Semoga korang sentiasa di murahkan rezeki oleh Nya.. aminnnnn


Ahaa.. macam biasaa.. ade je model volunteer eheheheheh


Dan lagii... ada yang dapat gift sama lagi eheheheheh.
Satu leh simpan wat jalan, sepasang wat basahann.. bleh..? 
eheheheh


Dan lagi....Alhamdulilah. Murah rezeki Dhiya.
Apa saja yang di berikan sangat-sangat kami hargai..!
InsyaAllah bermanfaat buat Baby Dhiya.
Terima kasih banyak-banyak sangat pada semua muahhh muahhh ;) 


Ahaa.. 1st trip tu.. belum2 lagi Dania dah panas bontot sibuk suh 
bukak hadiah.. especially kalau yg bungkus kaler PINK.. kale peberet dia.
Eii... kecohh betul kakak dia ni kannn...! ekekkeek


Mamanya pun layankan je lahh.. bukak la nak bukakk...


Abang Danish tumpang sekaki jugakk


Lepas satu, satu di rabak dek kakak. Excited sungguh!


Owhh.. ada dapat kipas angry bird..


Test power skett.. angin laju takk ekekekekek


Dan lagii.... dan lagiii


kakak geram tengok barang2 kaler pink ni sebenornye eheheheh


Ahaa.. tetiba Nenek tanya... la hadiah sape ni.
Baby tak de dlm gambar pun ? *sporting tak nenek? ehehehe*


Opss.. seb baik tak lupa kat tuan punya hadiahhh..
Tengok la Dania punya posing.. sabor je la kannnn...


Our permata hatii...! Danish, Dania & Dhiya.


Dhiya : "Suka hatilahh.. I berserah je.. 
tunggu orang tolong 'make up' kan jek eheheh"


Dan macam biasa, selain dari volunteer jadi model & tukang bukak hadiah, 
siap booking lagi barang yang dia berkenan.. 
last2 kakak yg pakai kalau adik tak leh pakai.. 
mintak halal yek Baby..! Upah bukakkan hadiah ngahahahaha

AL Kisahh... ;)

4 sweet comments:

eelobor said...

huhuhu....banyaknya hadiah dia

azura samsuddin said...

alaaaaaaaaaa zura pun tingin nak g melawat izan n baby tp tatau alamat hahaha

Adad Syayuti said...

Terima kasih banyak atas semua infonya, salam sukses..
http://goo.gl/4NLscu

Adad Muhammad Sayuty said...

Terima kasih banyak atas semua infonya..
http://goo.gl/5zJIpW