Salam Jumaat semua...

Aha.. hari ni pagi-pagi dah keluar rumah pergi JPN Puchong
buat IC baru. IC sekarang yang dah berumur 11 tahun dah rosak Chipnya.
Lately kalau ada urusan kat kaunter bank asyik reading error nih.
Dah sampai masa kena tukar uhuhuh.
Sampai2 ada 3 orang je yg buat IC. Sebelum kul 9 dah settle uhuhuh.
Tunggu lagi 3 minggu lak nak gi collect ;).
Sempat lagik melepak kat kedai Mamak pepagi huhuu

So hari ni.. urusan buat IC baru dah selesai. 
Minggu depan dah naik kerja.. tadi call SPA buat appoitment
insyaAllah petang ni berSPA lagik lah aku.
bermanjaa-manjakan diri sebelum naik kerja nih he he he.
Ni balik umah jap print voucher & BF kan baby sebelum Mamanya
sambung berjimba2 lagi petang ni ehehehehhe


Voucher beli kat Milkadeal.
RM48 instead of RM390.... berbaloi-baloi kan!!!

2 sweet comments:

Munnafendy said...

ermm sy isnin ni terpaksa g JPN..buat surat beranak baru..

uwaaaaaaaaaa!!

ieda said...

anak2 akak settle semua , cuma kami x tukar yg baru je ;)