Assalamualaikummm...

Aha.. ahaaa.. akhirnya akhirrrnya............!!
Akhirnya tamat sudah 'honeymoon' 2 bulan ku uhuhuhuhu!
Hari ni first day naik kerja sudahhh...!
Kena semangat nih! yosh yoshh!!!
So hari ni masuk ofis nak bersihkan sawang2
atas meja & drawerr.. dan simpan stok makanan baru! AHAHAHAHA!


Baby Dhiya pulak tinggal ngan Bibik.
Malam tadik Dhiya dah start pakai Diaper saiz M..!
Baru 2 bulan tu..! Bleh tahan gak gebot anak Mama ni kann!!
Saiz S dah sendatt jekk ehehehhehe.
Hari ni jugak bermulah episod pump EBM untuk
baby Dhiya ;) *sebelum ni pun kalo pergi jalan
Dhiya tak ikut mmg bawak dah set pump EBM*


Semalam pagi2 aniversarry Mama Papa tu sempat lagi bawak Dhiya
gi Hospital Putrajaya repeat Ujian pendengaran yang fail sebelah 
kiri masa Dhiya baru lahir dulu. Alhamdulillah... repeat test result 
PASS..!! Nak wat test ni bukan apa.. kena tidurkan baby dulu syaratnya..
kalo tak tak leh wat test. kalo baby terjaga jenuh gak le nak menepuk kasi 
tidur.. uhuhuh

Anway.. hari ini, 29hb Feb *tahun lompat*, 8 tahun yang lepas,
Aku dan Abang bersanding di atas pelamin..
Saje pilih tahun lompat sanding konon2 rasa mungkin
tak ramai nak tarikh tu kan rupa2nya masa aku sanding 4 majlis 
serentak kat kampung tu termasuk senior satu U kat KL! uhuhuhu

Apapun... hari ni dah kena kumpul balik semua kekuatan 
untuk kembali bekerja seperti biasa...! 
Yoshh yoshh yoshhhhhhhhhh!!!

4 sweet comments:

MrS. F!zA said...

wahhh..jap je ek dh 2 bulan..selamat kembali bekerja kak! tomei baby dhiya..

nasazfrog... said...

Selamat kembali bekerja darl... alolor comeynye bb..

Nad @ MamaZakwan said...

selamat bertugas kak izan! :)
bape berat baby dhiya masa chekcup 2bulan?

eelobor said...

cepatnya masa berlalu... ini bermakna anak ko dah masuk 2 bulan... aku lak tak sabar nak tunggu hujung tahun nie... Insya Allah...