Result Si Comel Berbaju Raya Contest dah keluar dan antara 2 photo yang dipertaruhkan both untuk Danish & Dania, gambar Danish terpilih sebagai pemenang
Alhamdulillahhh!!!

Terima kasih banyak-banyak pada Ibu Ammar kerana menganjurkan contest ni and nasib baik TOP TEN pun turut menerima hadiah yang superrr sweetttttttttttttttttttttttt.. berupaaaa hand made Wristlettttt sumbangan ToteBoutiqe. *wink!* Suker suker sukerrrrrrr!!!
Aku rasa pertandingan ni memang sangat sengittt almaklum lepas raya semua mommies yang hantar penyertaan memang cute-cute sangat baby & kids masing-masingggg...
Pemenang TOP 3 pun memang cute terbabassslaaa ha ha! Anyway congrate to alll!!

Untuk keputusan penuh boleh layari ..

P/S: Rupe-ruper gambar kat atas tu teruna Cik Puan Mimi ... Tahniah yekk ! Sama-samala kita mengayakan wristlett baru nanti.. gambar anak yang bertanding, mak nyer pulak yang bergaya.. hahahaahah!

4 sweet comments:

zura@iwan said...

congrate danish..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

izan, nampaknya sama2 la kita bergaya dengan Wristlet tu.. heheh tak pe la kan.. rezeki gak tu ..

danish tu memang cute pun, cuba rezeki kita tak berapa menyebelahi. apapun anak2 kita tetap comey!

As said...

uih caya la.... ok la tuh... congrats... xpe lain kali leh try lagi.. tp anak teruna tuh mmg ensem arrr

IZAN said...

re Zura..
thanks dear!

Re Mimi..
betul betull! comot cam ne pon tetap comeyy di mater mamanyer hua hua hua!

Re As..
ensem...? auuuuw! wakakakkaka