Week end datang lagi... weekend ni ada annual dinner kat company aku. So hari Sabtu sebelum gi dinner tu sempat la masakkan 3 lauk utk Abang & kids untuk makan malam since tengahari tu Abang pun ada lunch kat Futsal game anjuran companynyer. Moralnya lauk aku masak tu ada balance utk bring foward ke lunch Ahad just aku tambah masak sayur & goreng2 sket. So malamnya lauk dah habis and kitaorang dinner dengan menu yang super simple...
Hotdog & burger.. hehehe. Tu diaaa... Danish tunjuk sign 'Goooodddd!.....'. Habis sebiji tu dia makan sorangg!

Chicken special burger ~ Untuk papa... he he

Double chicken burger ~ Untuk Danish...
Tapi Danish komenn :
Mulut Danish kecik la mama.. tak muat... *kekekek!*
Tuna Chiken black paper hotdog untuk mamanyer... yummy yummy! he he!

Basic chicken hotdog
Double chiken cheese burger.. sooo yummmyyy!!
Dania..? Tak nak makan burger/hotdog.... tengah tak berapa sihatt.. selsema and batuk. Cuma selera nak makan Duo coco crunch dengan corn soya milk...
Cian Daniaa.. makan ubat biar cepat baik yer sayangg....

8 sweet comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wow,larat danish makan double chicken burger tu yer. kalau saya la, mesti dah mengah2 nak abiskan..

yang mama danish punya tu nampak very yummy ler.. heheh

☆ lieya latif ☆ said...

pergh..abis ke...biar betul...kuat tul danish makan...bagus...

tu laa ari2 asek makannasi jek boring gak..sekali sekale buat beger ke hotdog ke best gak kan...

meleleh2 lieya tgk beger tu....yummy..

IZAN said...

Re : CP Mimi
Tu la pasalll. danish kalau bab makan mmg bersemangat.. lepas tu bleh plak dia order hotdog gak! isk isk iskk

IZAN said...

Re Lieya :
memang best gak sekali sekaler buat menu camni .. simple & mengenyangkan .. hua hua hua

fiziskandarz said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sungguh besh nyer burger and sausage itu!! nak!! nak!! [ dah kenyang pun tetiba lapa balek huhu ] :P

ibu 2AZ said...

wah..baguslah danish..double ciken beger tuh..ermm aiman pun skang dah pandai makan ciken beger..kalo tk larat masak..mmg wat gini gak..hehe

~~ciklinn~~ said...

hamboi2.. besar mulut abg danish ha mkn burger...nyum nyum nyum

rajinn sungguh ha mummy....

izan sihat kah kamu???

Aleyn said...

Wah...ni baru betul McIzan....hahaahah

Aku ari tuh buat gak menu ala2 fast food ni..siap buat mash potato lagi...Aina pelik benor masa makan....dia tak sangka kat umah pun bleh dapat makan cam gitu...sibuk tanya aku canner aku buat....heheheh