Lama tak masuk contesttt.. heheheh tapi since tema ni menarik dan masih dalam mood Aidilfitri terpanggil pulak nak join.. heheheh
Intro :
Contest ni di anjurkan oleh
babyibu blogspot ~ Ibu kepada baby Ammar
bersempena syawal yang mulia ini.
Untuk keterangan lanjut boleh layari
************************************************
Untuk contest ni gambar yang mama pertaruhkan ialah .....
kedua-duanya dengan baju raya terbaru masing-masing yang bertemakan warna
-kuning kecoklatann -
hehehehe. Macam biasa mama dia lah yang pilih kan baju.. suker suker sukerrr!
Lagi satu memang suka sangat tengok both Danish & Dania Berbaju Kurung dan berbaju Melayu.. nampak macam dah besarrr jeee.. sweeettttttttttttttttttttttt sangatt dimata mama & papa.... heheheheh.
Inilah gambar-gambar keriangan Danish & Daniaa... taraaaaaaa.....!!!

Nama : Dania Aliesya
Umur : 2 Tahun

Nama : Danish Aiman

Umur : 4 Tahun

**********************************************************************


Semua hadiah-hadiah menarik untuk contest ini di taja oleh :

Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia & Niko

Tarikh tutup contest telah di lanjutkan sehingga 18th Oct 2009!
Kepada yang berminat cepat-cepat submit penyertaan anda ya!

5 sweet comments:

☆ lieya latif ☆ said...

cantik sangat...good luck dear...harap2 dpt 1st prize yeak...amin

azzamoro said...

good luck for this contest..:)

fiziskandarz said...

alololololololooo... cummelnyer :D perrrkghhhhh kak izan mendapat cellphone baru tuuuu :P beshbesh besh

IZAN said...

Re Lieyaa..
thanks lieya.. HEHEHEHHE

Re Azzamoro :
Thanksss jugakk hehehehehe

Re Zakie..
sekali sekalerr.. orang nak bagi, kecik tapak tangannn... kolam mandi I tadahkan .. heheheh

BabyIbu said...

Tahniah..anda menang!! Sila tinggalkan nama dan alamat di contact me di blog ya..yq