Assalamualaikum....

Sekali sekala bila datang mood nak ber'shawl...
Kalau pakai pon gi office.. kalau berjalan keluar ngan askar2 ku yg comel tu rasanya
tak sanggup nak melilit2... uhuhuhuh


Baru2 ni 2 layer shawl dari Ambrynaa Shawl sampai..
so melaram la wat gi office. Snap kasi kat tuan butik 
terus di upload ke FB nya.. uhuhuhu

Sedap pakai shawl ni.. kain sejuk dan ringan tapi jatuh terletakk.

Lagi koleksi lain dari Ambrynaa Shawl :



Kalau nak usha koleksi lain boleh layari :


8 sweet comments:

Mon MonaLea said...

lain mukanya bila pakai shawl

lieyalatif said...

EHH GILE lain muke ko izan bile pakai shawl...siyes..sampai aku dok scroll ulang2 tgk betul ke ko ....lain terus hah...nampak muke muda....so lepas ni sile la rajin bershawl okey....dijamin mude remaje heheheeheheh

Puan Mimi said...

heheh gimme five la izan.. sekarang semua dah bertukar pada shawl kan. aku pun nak letak gambar pakai shawl tp malu la plak, sebab muka bulat gete je rasa. hahah, tp muka ko nampak mude remaje gitu..

*∽ IZAN ∽* said...

re Mon MonaLea : Hihihi. Versi buang tebiat ekk uhuhu

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya & Mimi : give me five!!

Ahahahahahah... muka lain tu sebab pakai 360 jek ! ahahahhaha !! habes la tertipu suda korangg...

tapi ye laa kalo gi kerja or dating ngan husband berdua gagah lagi nak melilitt... kalo keluar berjemaah beramai2... memang on the spot cari tudung segera aka sarung jugakk uhuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Cho Zila said...

akakpun suka shawl sekarangni... rasa nampak sangat muda.. ha.. ha...

azura samsuddin said...

zura pun skrg dah berjinak2 ngan shawl jugak hihihi w/pun kdg2 tu rasa uhhh baik pakai je yg sarung, sonang!!! ;)

ambrynaa said...

Thank you Izan, mmg betul...kalau pakai shawl muda 10 tahun hokeyyy....hehehehe