Assalamualaikum...

Dah hari Selasa dahh.. esok dah 1 Ramadhan.
Lately busy pulak hari harii... badan pun kepenatan dek tak cukup rehat.
Semalam first time pergi klinik kat dalam office ni ambik ubatt..
Doc offer dah nak MC takk.. malu2 I nak terimaa..
lagipun ada meeting lagi 10 minittt so cakap tak pelah 
tak nak MC uhuhuhuhu..
sebenarnya dah masuk tahun ke-6 tak ambik MC..
Alhamdulillah di beri kesihatan yang baik olehNya..
tapi nanti kalau tak boleh nak elak jugak tak leh wat apa la kannn..


Selalu kalau badan start dedor nak demam or selsema ke memang terus ambik Redoxon.
1000mg Vit C + 100g Zink.
Dia macam soluble perasa oren.. sedap di minummmm yummmm
Ketegaq gak dah ambik ubat Doctor tapi tak mo makann.. tapi tengok 
keadaan jugak laa.. kalo tak larat sungguh telan jelah Ubat huhuu.
Malam nak tidur baru balun ubat selsema tu sebab mengantukkk


First time masuk Klinik ni... hmmm.. bagus jugak ada klinik dalam ofis area ni.
Kalau rasa tak sihat terus leh jumpa Doktor. Buka Isnin-Jumaat hari harii...


 Simple je kat dalam nya. Tapi yelah kalo dah sampai ke ofis dah kerja setengah hari nak MC pun sayangggkannnn. Masih cuba bertahan aka survive ngan Vitamin la ni kononnya.. suara
dah macam penyanyi Rock Ella dahh.. cakap pun orang susah nak pahamm.. kalo bisik2
macam iklan 'Yusoff Taiyobbbbbbb....' aaa tu okehh hihihih.

Ok korangg.. selamat Menyambut bulan Ramadhan Al Mubarak. 
Semoga mendapat keberkatan bersama.. InsyaAllah.
Minta maaf salah dan silapp....
Posa penuh tahun ni okehh!!! 

4 sweet comments:

Nad MamaZN said...

Selamat berpuasa kak!

Aleyn said...

6 tahun x amik mc? Wah hebat ko Zan...Selamat Berpuasa!!!

usratun razali said...

Happy eid Ramadhan kak izan

lieyalatif said...

alahai sian ko beb....kuat semangat ko tak mo pecah rekod amik mc hehheeeh...bagus2 aku suke sikap tu...mmg layak ko dpt anugerah pekerja cemerlang tetiap tahun ni beb heheeheheh

hope ko dah sihat sikit arini n tak efek puase ko....kalo dah tak tahan sgt mkn tau ubat tu...

selamat berpuase dan selamat berbuka izan...