Assalamualaikum...

Salam ramadhan di pagi Isnin semua.. 
selamat melayan monday bluesssss...

My cheecky baby Delisha Adliena si bam bam bammm dah 4 monthss!!
Lepas ni dah kena share diapers ngan kakak Dhiya size L..
size M dah melecetttt pehanya uhuhuhuhu

Kemontelan berkat titisan emas susu ibu sepenuhnya... Alhamdulillahhh


Semalam sempat merendek ke Seksyen 7 cari baju raya...
tema tahun ni kaler purpleee.
Alhamdulillahhh... team purple completed yesterday walopon 
turun naik banyak tempat gak nak cari kaler ala sedondonn.
Dah la K. Paridah tutup plak hari Ahadd.. keciwa makcikk


Ni masa fitting baju.. Dania jadi assistant tolong pegangg...
ralit Mama dok fitting tengok2 dia kat sebelah dah siap sarung baju Mama 
dok 'fitting' jugak.. complete ngan tudungg.. 
nak tergelak Mama tengokkkk.. Dania Daniaaa...

Anyway dah lega baju tema dah settle. 
Lepas ni tinggal fine tuning jekkk

5 sweet comments:

mama ila said...

alaaaaa..gerammm nye tengok..bambam!!! comel sangat!! hehehe.. akak dia pun comel..sarung baju mama yer..siap ngan tudung sekali..hehe

usratun razali said...

kawaiiii...sedapnyer peluk Delisha nih.....kussss semangattt....

lieyalatif said...

iye la ko...dah bam2 betul delisha nie....geram aku tgk ketak2 di kaki tangan die tu....

ni jenuh bibik nak mandi kan ni, kene bukak pelipat satu2 ni heheeheheh....

aih la delisha, kalo depan mate ni aunty gomol puas2 tau....

aizamia3 said...

serius sangat2 bambam dak Delisha ni.. ;)
dak Nuha pun tak sebesar ni..

eelobor said...

hehehe...mmg bam bam bammmm la. geram jer tengok rasa cam nak cubit jer pipi dia