Assalamualaikum...

Akhirnya dapat jugak sambar Cik Zaynab dari kedai k.paridah untuk Emak. Itu pun masa tepon mak tanya baju raya kaler apa sibuk dia tanya nak buat apa tanya uhuhu. Lepas tu panjang lebar lah ulasan kate kalo nak carikan tudung jangan yg colourfull, jangan yg 3 tingkat... Jangan yang bling blinggg...and so on and so onnn.... maklum la mak ambo low profileeee orangnyer ihihihi

Last2 sambar Cik Zaynab. Labuh, siap boleh masuk tangan dan solat ready. Ok...sudah lengkap barang2 yg nak di carii..ringan suda kapla lepas ni hihihi


Dah terlanjur singgah Fareeda Bangi, singgah Billion PKNS Bangi sekali beli pemanggang ajaib. Bebaru ni Ayu Zamzarina ada update kat FB kata pemanggang Ajaib murah kat situ. Memang sebijik sebijon macam yg aku beli lepas pantang ari ni dah la harga separuh lagi murah adeh adehhh. So boleh la beli wat ole ole raya kat emak jugak.

Sape yg masih tercari2 tu boleh la dapatkan di Billion PKNS Bangi selagi stock masih ada ya. RM59.90 jewwwww yeowwww!


4 sweet comments:

eelobor said...

erkkk....dah murah separuh harga yer pemanggang ajaib tuh. hahaha

ayu zarina said...

haha, nampak jer tajuk entry " pemanggang murah", terus masuk sini...kalau tak susah nak blogwalking..

ah ah RM69.90 ayu tgk ritu...ni dah turun pulak RM10...alhamdulillah, sayu pun dah kirim 2 kat fiza naman...tak sempat nak amik jer lagi...kiki

apa2 pun best dapat shopping utk mak!!!

Aleyn said...

bangi ker?...aduhai bila nak ke sana yer....

MrS. F!zA said...

hehhe kitorag rembat lg sebiji..wp kt umah dh ada yg HIG..mmg murah dan berbaloi2..