Genap 5 tahun sudah usia perkahwinan kami. Alhamdulillah, bersyukur kehadrat Ilahi diatas segala anugerah & limpah kurnia, kebahagiaan dan permata hati yang sentiasa menceriakan suasana... Doa kami moga ikatan dan kebahagiaan ini berkekalan hingga ke akhir hayatttt.. Aminnnnnnnnnnnnn
28th Feb 2008
- Hari sukan Tadika Danish
- Bertolak ke Melaka... Honey Moon version F.A.M.I.L.Y DAY huhuhuhuhuh!

Bunga tangan ni? Sebenarnya semalam ada 'project' kat Taman Botanical garden tapi terpaksa di tangguh di atas sebab2 yg tak dapat dielakkan.. Disebabkan pagi 'project' dah tergendala so petang tu kitaorg gi gak la Botanical Garden usha-usha taman tuhh.. cantik gak ekkk. Er tak pernah plak jejak sampai kat sini. Petang tu sempat singgah Pasar Malam Putrajaya dkt2 dgn MOF. Kat Sini ikan/udang mmg fresh2 belaka. Belilah sket bawak balik.
Malamnyer ni jelah yg sempat dimasak.. Ikan bawal 3 rasa, Udang laut goreng & capcai pre-celebrate sbb esok lusa sah2 makan kat luarnyer.

Pagi ni plak attend Sports Day kat sekolah Danish. Danish menang 2 hadiah 1st prize berkumpulan 4 tahun dan aku ngan Abang pun menang satu hadiah 1st prize acara Ibu bapa Couple baling belon berisi air! huhuhu Memang enjoy gilerr.

Balik rumah siap-siap lepas zuhur ni kami akan bertolak ke Melaka.. tentative? Kali ni Abang yg arrange. Aku ikut je..huhuh tapi berangan gak nak cari Kedai Cendol Leman Dawi tuhhh! Harap2 jumpa laa..

Kay.. gerakk dulu!



2 sweet comments:

Farah N.R. said...

Happy Anniversary!!

IZAN said...

Doumo! Doumo!... Hisashiburi ne...
attoiuma 5 nen ni natte shimaimashita.. huhuhuhu.
Genki de ne!