Sabtu malam Ahad pi singgah Taman Warisan Putrajaya pekena satay Hj Samurii..
nyumm! nyumm!!
Dah kenyang sebelum balik ronda2 la putrajaya, ambik angin malam... lalu depan rumah PM, cari Taman Botani (nak pergi siang tak jadik sebab hujan)
Danish excited la dok ngeja word P.U.T.R.A.J.A.Y.A kat bulatan nuhhh..
pas tu corner nak balik je Danish request..
'Alaaa.. tak nak balik. Nak pergi putrajaya..'
'Lorrr.. ni Putrajaya la ni.. kan dah makan kat Putrajaya.. ronda2 kat Putrajaya tadi'
Rupanya bagi Danish
Putrajaya = Dataran Putrajaya
tempat dia selalu main malam minggu.

So terpaksa la U-turn balik pergi gak Dataran depan masjid walopon jam dah nak kul 10.. layannnnn la bagi Danish & Dania berlari2 keluarkan peluhh huhuh!



3 sweet comments:

fiziskandarz said...

aaawwwww cummelnyer nak maen kat putrajaya foyer.. huwaaaaaaaaaaaaaaa!!! i miss satay sob sob.. [ anyways saya sgt setuju kak izan.. snow mmg cantik.. tp sejuknyer adoi laaaa pastuhs basah2 segala ] :(

IZAN said...

Tu laa.. dataran Putrajaya dah mcm halaman rumahh.. iskk isk iskkk. ANyway, bila lah dapat nak tengok 'kecumelan' fiziskandar juniot' nehhh!!!

Aleyn said...

Wah...bawak anak2 gi jenjalan sampai kol 10 malam...mesti seronok ek...orang tak ramai...sejuk plak tuh....