Aku nak update beberapa entry yg pending nihh..
Entry 1:
Hari cuti CNY... lepak kat rumah sebelum balik kampung
Kat Astro ceria ntah ada berapa episode Ultraman bersambung2..sekali ngan Ultraman the movie lagi. Dah hujung-hujung tu Danish pun dah naik hantu tengok Ultraman
bergasak dgn raksaksa...
Memula yang jadi mangsa aku & Abang aaaa kena 'serang' ngan Danish..
Tak larat kena serang ngan Danish last2 aku bagi idea
Aku : Danish.... haaa macam ni.. Pooh jadi Raksasa, Danish jadi Ultraman.
Danish lawan ngan raksaksa pooh!

Danish tersengih2 dengar saranan aku.. apa lagi terus laaaa kena 'serang' plak pooh tu... habis dia tendang, dia tumbuk, dia lempar nya 'raksaksa' pooh tu... memang berlawan bersungguh-sungguh sampai la kepenatan dan berpeluh2!
Iskk iskk iskkk budak2 ni kalau tengok kartun mmg menghayati sungguh & terus praktik plak!!! Aku yang tengok yang letihhh!!!!

5 sweet comments:

~~ciklinn~~ said...

arghhhh tulun2 ultraman dah mengamukk.. hahhahahha

ha eloklah tu tak sakit dah mama kena serang

IZAN said...

tu la pasalll.. habis semua org dikerjakan Danish.. huhuh!

Mama Erina said...

dasatnye kaganasan danish..

farah amoi said...

huhhh
memang camni ler keadaan daku bile mpunyai 2 hero
sorang suka ngusik
sorang suka mbuli
yg kena usik & buli
x lain mama mereka laaaaa

Aleyn said...

Wah...terserlah keperwiraan Danish Aiman...
Dania dah ader gigi geraham yer...lepas ni bleh lah makan nasik....Miqhail still 8 batang...tapi bab makan biskut tu bleh tahan laju....