Dania Aliesya menjejak 1 tahun 5 bulan by this months..
Masa aku update entry Dania bulan lepas rupa2 tanpa aku sedar gigi Dania tengah naik 2 gigi gerham atas - kiri & kanan! Menjadikan gigi Dania 10 batang keseluruhannya.
Patutla makin laju kalau nampak makanan!!
Dania dah paham instruction yang mudah-mudah.. kalau ada air tumpah ke suh amek tisu/lap boleh la dia cari dan lap lepas tu kalau tisu pandai terus buang dalam tong sampah! Kalau lap boleh sidaikan semula kat child gate kat pintu dapur tuh.
Kalau Abang dia bukak baju nak mandi Dania pandai pulak amek baju abang dia buh kat
bakul baju kotor kat laundry area... sasuga anak pompuann... dari kecik dah nampak bakat nak tolong mama! huhuhuhu!
New vocab Dania by this months:
Sempena dapat sepupu baru! Dah pandai sebut
+ Baby!
+ Bibik
+ Dudok (Duduk)

2 sweet comments:

ibu 2AZ said...

bagus lah aliesya..dah rajin nak tolong mama kan..lebih kurang arissa ler..heheheh..

IZAN said...

Tu yang best ada anak dara ni ... leh jadi kawan.. leh jadi assistant ekkk huhuhu