Semalam aku attend HP Elitebook launching kat One World Hotel, Bandar Utama PJ. All this while mmg company aku adalah loyal customer to Toshiba notebook so kalau tak kerana impressive invitation from HP kitaorang pun tak kan jejak kaki kat launching ni. Memang grand banget!
Disebabkan this new model series inspired by aircraft construction so the overall
theme base on airline story. Dari invitation card sampai la ke launching etc.
Aku datang pun dgn First Class boarding pass. Sampai - check in ticket and diberikan Passport. Dalam passport tu terdapat few questions yg perlu di jawab dan perlu dapatkan cop sekuriti (ala-ala imegresen) utk setiap soalan yg dijawab betul dari booth2 yg disediakan. Masuk ke ballroom dgn entrance mcm masuk dlm flight.
Semua krew HP berpakaian ala-ala stewardess/Steward & Pilot.

Lauching greeting pun menggunakan bunga2 bahasa ala-ala dlm flight. Antara ciri-ciri hebat the NEW HP ELITEBOOK family series - anti-scratch, spill-resistant, vibration & fall resistant, Longest battery life in the world for Ultra capacity type battery which is 24 hours, data back up with RAID 1 and much more!


Habis presentation acara bersambung dgn hi-tea and booth visit.
Sebelum balik - check passport di kaunter dan dapat HP Elitebook 16GB memory stick!! Cayalah HP...!!

8 sweet comments:

farah amoi said...

wahhh....
memang grand giler lerrr...
patut ler line HP sebelah ni OT kencang je
rupenye ade product baru kuar..
( sebelah line saya ni...buat product utk HP...memang sejak 2 3 bulan lepas....order dr HP...byk sgt )


ehhe...best tu...16 GB
leh buh memacam!

IZAN said...

Tu la pasal. The biggest size ever yg pernah dapat FOC. Hohohoho!!!!

OIC.. memang best kalau dapat OT kencangg.. masyukkkk!!! Errr.. Farah tak leh tumpang sekaki ker..? hu! hu!

Anonymous said...

dapat pen drive tak bagi kat ofismate pun kedekkkkkkss

junaidah halim said...

dapat pen drive tak bagi kat ofismate pun kedekkkkkkss

acoi said...

mana pen drive 16GB tak kasik kat saya pun

khalib said...

bila pergi HP event ni tak tau pun. kalau tak saya nak kirim

izan said...

MANA LEHHHH

IZAN said...

mamat mana la menyamar jadi BOS I nieee... ni dengan I sekali pun dia menyamar nii.. nak kono ekau jang!