Alhamdulillah...

Abang dah selamat kembali ke tanah air!
Lega tak terkata... hilang rindu dendammm uhuk uhukkk!

Sabtu petang Abang sampaii setelah 2 kali transit 
Vienna - Frankfurt , Frankfurt - KL,
14 jam flight!
malamnya terus gi kenduri jiran yg baru dapat bernikah...
esoknya Abang ajak makan kat streetmall Cyberjaya.
Mula2 ingat nak makan kat Q-Thai... sampai2 tutup pulakk..
tak sangka Ahad tutup rupanya huhuhu

Last2 gi makan Nasi Arab kat Restoran Arab Al Aqsa.
Sejak kedai ni owner baru take over (Rest Al Aqsa ni lah)
ni 1st time gi makan kat sini.
Dalam dia decoration memang cantek sangattttttt


Menu2 pun best.
Kali ni try menu baru jugak...
Chicken Kabsha still WAJIB *gi la mana2 rest Arab kompem order hihihi*
Try Kuzi, chicken kebab dan satu lagi ni tak ingat nama...
tapi ala Pizza Arab gituu.. sedappp!!!



Dia punya jus buah buahan memang kaw gilerr.. manggo jus tu macam tebuk pelam buh straw terus seduttt!
memang rasa buah semata2 uhuhuhu.


Aku ngan Abang suka order Tea Pot. Macam Adani Tea...
dapat 1 teko dan gelas2 kecik 4. budak2 ni pulak yang excited minum hihihih.
Memang sedap minum panas2 walaupun makan dengan nasi.. agak menghairankan disitu uhuhu


Dinner lak Abang dengan bermurah hatinya offer nak masakkk!
Huwaaaa... sungguh pandai mengambil hati ... terharu sangatttt.
Malam ni Abang masak Mee Kuah.. resepi turun temurun dari keluarga Abang.
Sedap sangattt.. berbunga2 hati ni bersantapp...
terima kasih Abanggg... hilang penat lelah rindu dendammm uhuhuh.
Terima kasih banyak jugak buat Mak Long yg sudi temankan sepanjang ketiadaan 
Abang ke luar negara huhuhu


Harap2 lepas ni Abang tak gi la outstation jejauh and lelama lagii.. huk huk huk!

3 sweet comments:

eelobor said...

hehehe.... saya bila ada kena terlibat kerja luar, mesti cari alasan untuk mengelak. mesti cuba cari pengganti... hehehe, bila la my darling nak ambik lesen kereta nih

*∽ IZAN ∽* said...

re Eelobor : kan.. bila dah ada family and anak2 kecik especially mmg berat hari nak berjauhann...
pandai your darling cari petua tak mo husband jejauh hihihi

Nad MamaZN said...

husband akak selalu ke outstation oversea? nak kirim fm la pasni kat setiap negara yg dia singgah heheh ;)