Assalamualaikum..
Dalam kesibukan melayan meeting pd hari Khamis sempat juga keluar makan jap ke Shaftbury Square. Wah wah rupa2 parking dah start kena charge RM1 1st 2 hour and RM1/hour jam seterusnya. Sampai2 parking ternampak banner Menu2 best kat Restoran Korea Ko Hyang ni dgn tag line 
"All our supplier are HALAL certified"...
 terus kaki laju je melangkah huhuhu

Since first time jejak sini menu pertama yg wajib cuba mestilah Bibimbap la kan...
1st time makan Bibimbap ni masa travel ke Korea zaman2 belajar dulu lepas2 grad sambil nak tunggu convo. Graduation vacation ( sotsugyou ryoukou) gitew namanyer hihihi.
Pernah makan lagi kat Food Court JPO Nusajaya tapi tak berapa nak sedap sangat.

So aku dgn team mate sama2 order bibimbap ni. Bila makann... perghhh memang sedappp!!!
Belum habis makan dah kata nak datang lagi hihihihi

Jom layan gambar bibimbap yg besttt nih.





Lepas pekena Bibimbap gi redeem point kat Chatime dgn world cup punya super cup (giant cup). Of course order menu kegemaran "roasted milk tea with grass jelly"..  
jangan marah mmg boleh licin ku kerjakan hihhihi


Al kisahh

5 sweet comments:

Nad MamaZN said...

teringin nak makan.. tp tak reti nak order..nak makan apatah lagi hehe..ksian saya :]

CT Humairah said...

waaaah nak kena terjah ni. bosan dah dengan dubu dubu hihihih..

Gieyana said...

X reti nk order gk beb..haha

Yp nmpk menariknyaaaaaaaaa....

eelobor said...

makanan korea nie saya tak tau sgt dan tak leh nak beza. saya suka chawanmushi.... yg nie makanan jepun eh?

azura samsuddin said...

xpernah lg mkn bimbimbap tu hihihi. kalo chatime selalu oder cocoa latte ngan pearl, boleh try la nati yg izan suke tu :)