Assalamualaikum...

Ahaaa... nak citer satu tempat makan  menu Western 
yang besttt terletak di Taman Putra Perdana.
Ni kali ke-2 jejak ke kedai ni.
Hak milik bumiputera dan dijamin Halal... itu part 
yang paling bestttt lagi pun dekat je ngan rumah.
Sementelah hujung minggu lepas Mama on standby...
so memang tak kemana laa.. nama pun standby mmg duk rumah je..
Ahad petang tu ajak Papa gi makan kat luarrr..
lagipun ada Rest Western yang best ni kann!


Ok nama kedai ni Pasta Ekspress.
Actually kedai shoplot.
Suka fuinki *suasana* kedai tu..
kira open air jugak la and tak beraircond since kedai cornet lot kann..


Nampak tak menu2 yg tertera... sedap2 okehh..
harga pun ok ok laaa


Ha itu kaunter dapur diaa


Ada juga deserttt ... omggg rasa semua nak tryyy!


Ok back to menu..
Ini Menu Mama.. ~ Prawn Aglio Olio Spagethi.


Dann... 1 lagi menu mama order! Chicken grill! ahahhah.. giler tamak ok.
Mama order 2 menu sekaligus.. siap cakap ngan Papa.. Papa order lain tau.. 
Mama tak cukup ni kekekekek
Maklum la weekend dah bekerja keras attend on call kannn..
nak keluar cuci mata pun tak sempat jadi lepas 'penat'  makan banyak2 kekekekke

Ok. Ni Menu Papa order. Mixed Grill plate
Dalam ni semua ada, chicken + Beef + Lamb
Server dengan sayur & Mashed potato... sedap gak okeh!
Actully Pak Achik pun ada ikut masa ni  sebab malamnya
ada meeting 'besar'.  Kali ni Pak Achik pun order menu yang sama jugak.


Menu anak2 pulak Fish and Chip RM8.90. Murah kannn!


So order 2 set sorang satu.


Yang best lagi ada menu "KIDS EAT FOR FREE~"
So dapat 2 set jugak utk Dhiya & Delisha.
Tapi sebab Desliha belum nak makan.. so Abang Danish 
tolong 'settle'kan  hihihi
Ada 2 menu Free ~ Bolognese Spagethi dengan 1 lagi lupa nama uhuh


Dhiya yg bersungguh2 makan


Menu memang sedappp..
nak tengok buktinyer ??

Tu dia 2 pinggan Mama punya order LICIN!! Di ulangii.. LICINN okeh! hihih


Alhamdulillahh dah kenyangg.. balik rumah
dengan senang hatii ... hari ni boleh gantung kuali hihihii

3 sweet comments:

Nad MamaZN said...

budak2 disediakan meja makan budak2 gak ek kak? bestnya... nampak santai je kedai dia..

Zura@Iwan said...

deco kedai dia cantik la..
santai jek...

menu2 mmg nmpk sedap..berbaloi dkt ngn umah plak kan..

Ruby said...

memang menarik