Assalamualaikum...

Ahaaa.. hari ni dah masuk hari ke-36 saya berpantang.
Tak rasa sekejap pun...rasa lamaa haha. Hari2 kira bila la nak habis pantang ni..
rasa macam nak start mengelat pun iye jugak ahahahaha.

Ok... hari ni nak update pasal aktivity 2 beradik ni kat umah.
Abang Danish & Kakak Dania sekolah pagi sampai petang so tinggal la
2 beradik ni je kat rumah kan.

Teringat hari pertama balik rumah dari Hospital.
Mama duduk sambil pangku menyusukan baby kat riba.
Datang Dhiya nanges2 tarik baby cemburu !!

Tapi masuk hari ke-3 agaknya bila tengok Baby tu tak balik2..
ada je kat rumah tu last2 baru la dia bleh terima.

Dah lama2, sekarang ni kalo letak baby atas sofa atau bouncer, 
asal nampak je asyik nak diciummmmmmm je baby tuh! uhuhuh

Jom layan gambar2 Dhiya main ngan Baby Delisha :- 



Kalau cium suka sangat sebut "Muuuuuuuuahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....!!"


Baby Delisha terus terjaga, mengeliat kena cium dekk Dhiya


Dah start panjat sofa plakkk...


Dhiya yang seronok 'main' ngan adik




Yeay 'Kakak Kecit' dah ada kawann... moga kamu berdua nanti jadi teman 
sepermainan yang akrab yerrr..
main elok elok tak mo notty notty okehh!!!!
Sayang kamu kamu semuaaa.. muahhhhhhhh!!

2 sweet comments:

Nad MamaZN said...

Mcm dh sama beso plak hihi :)

JaSSNaNi said...

cute sangat... pandai dia sayang baby..