Assalamualaikum

Hari ni genap lah usia Danish 8 tahun... tanggal 8hb April 2013.
Alhamdulillah. Doa Mama & Papa semoga Danish terus membesar menjadi anak yang soleh dan menjadi 
insan yang cemerlang dunia dan akhiratt. Danish dah semakin besar. Dah jadi 'Big Brother',
moga lepas ni Danish makin pandai jaga adik adik serta menjadi contoh terbaik pada adik-adik jugak.
Doa dan restu Mama & Papa sentiasa bersama Danish Aiman. 
Semoga Allah sentiasa memberkati dan mempermudahkan segala
urusan hidupmu sayanggg.. Aminnnnnnnnnnn


 Tahun ni celebrate simple je. Papa yg bertanggung jawab gi cari cake 'Angry Bird' ni dan sedikit juadah
sementelah Mama masih dalam pantang. Ma kaseh Papa. Tu pun tak habis jugakk.. lagi Danish request nak makan maggi ada laa.. isk isk isk. 


Juadah express. 


 Wahh... dah ber-6 dah keluarga kami. Alhamdulillah. Terasa kemeriahannya hehehehe


Danish sempat lagi nak 'bersilat'


Happy Bufday to Danish Aimann... dan tak lupa 'assistant' kat sebelah dalam apa jua acara hehehe


Habis angry bird dah kena potonggg............



Sementelah kali ni Mama dalam pantang, hari Sabtu lepas Papa je
bawak Danish *of course di temani oleh Dania* cari hadiah bufday Danish.
Tiap kali bufday anak mesti dapat message dari Toy'r Us discount RM30 dgn setiap
pembelian barang RM150 di Toy'r Us... so hari tu Danish ada berkenan kat satu barang
masa carikan buku2 Danish & Dania.... so Papa bawak HP Mama sekali sbb SMS tu dapat 
kat HP Mama utk valid promo tuh uhuhuhu.

Balik tu hasil sambarann Danish.....


Extreme track katernyerr 


Memula semangat nak pasanggg


Last-last kena mintak bantuan Papanya...


Papa pun gigih baca manualll


Last-last Danish wait and see je tunggu Papa siapkan pasang hehehehe 


Dan macam biasa jugak... asal Danish sambut bufday mesti ada gak Dania 'tumpang' hadiah bufday uhuhuhu


 Dania ni dah lama mengidam set make up nih... last week sibuk ajak Mama kirakan duit tabung dia sebab nak beli set make up ni... pernah dulu ada promo kat Toy'r Us set make up dalam RM 50 ++ tu yg dia berangan sangat nak beli.. sekali gi tak de dahh.. yg tinggal set Rm200 ++ ohok ohokk!! ni kira lawan bufday boy la plakk.. penyudahnya Papa jumpa kat Toy City yg rega sekali ganda lagi murah dari rega
 Toy R us uhuhuh


2-3 ari ni asyik berdandann jek si Daniaa


Eh... si Dhiya pun sibuk nak berdandan lepas siap mandii..! hamboi hamboiiii.. siap ON kan Hair Dryerr..
errr... mana ke rambutnya Yanggg hihihihi


Ni plak.. sibuk nak pakai apron, pastu calit 'lipstik' kat telinga hehehehe



Last but not least... Baby pun jadi mangsa 'make up' adik beradik ni... 
sabor je laaa hihihihi


Sekian lah sambutan bufday Danish kali ni...
terasa semakin meriah keluarga kami dengan kehadiran ahli baruu.. Alhamdulillahhh...!

8 sweet comments:

Nad MamaZN said...

Happy family!
Suka saya tengok ;)

Hepi bday danish!
Smlm bday anak bujang lieya, arini bday anak bujang akak.. Nnt lg 2 mggu bday aunty plak tau! Haha!!!

Lawan tokei dania ni hehehe...

*∽ IZAN ∽* said...

Re Nad : Alhamdulillah Nadd.. sendiri pun dah terasa 'meriah' hehehehe. Ha ah... semalam bufday Dayyan. Rupanya selang sehari jek

Ma kaseh Auntie *on behalf of Danish*. Tu la Dania untung tiap2 tahun dapat 'tumpang' hadiah bufday Abang dia hihihi

JaSSNaNi said...

sama la kita... dah ber-6 skrg ni.. :) meriah.. :)

>> hepi besday to abg danish.. :) semoga jadi anak yang soleh.. aminn..

~aSHa~ said...

seronok bila dah ramai2 kan.....

eelobor said...

heppi besday danish aiman....

*∽ IZAN ∽* said...

re JaSSnani : Kita gengg! Hi five..!!! hihi

*∽ IZAN ∽* said...

re Asha : alhamdulillahh...!! kasi huru hara sket rumah hihihii

*∽ IZAN ∽* said...

Re Uncle Eelobor :

Tenkiu Uncle! :)