Last saturday bufday Abang. Malam tu sebenarnya aku dah book reservation untuk makan di Seoul Garden, IOI Mall Puchong. Dah lama pasang niat nak ajak Abang gi makan kat sini cuma tunggu masa yang sesuaiiii.. Tapi since malam tu Abang tak berapa sihat so aku postponed kan ke keesokan harinya, lepas aku habis JLPT exam. Seoul Garden sekarang ada promotion - Birthday TREAT - Bufday person 50% OFF. Sunday lunch- kids (below 1.3m) eat for FREE! So habis exam petang tu kitaorang pun pergi IOI Mall.. celebrate (lagii..?) budfay Abang kat luar plak he he. Last pernah makan kat Seoul Bulgogi dalam tahun 2005 kot masa buka puasa ngan geng2 RPKJ kat Plaza Pantai... since seoul bulgogi buka branch baru yang premisnya lebih menarik dan bersih, aku pun ajak Abang datang sini. Dekat je pun ngan rumah..heheheAntara aneka pilihan beef, chicken and fish yang dah di perap dengan pelbagai perisa - black paper, chili, BBQ, sche Zuan etc. Termasuk juga pelbagai jenis fish ball etc untuk steam boat.
Vegetables and salad column
Antara yang menjadi habuan... beef, chicken & fish...
Pelbagai jenis sos cicah.. BBQ, Seoul Garden Special, Sos Thai & Sos kicap Boleh buat steamboat & grill

Danish & Dania yang lebih 'kenyang' main daripada makan.. seb baik kiddies eat for FREE!

Dania cuma nak makan nasi, buah & aiskrim jek! Pelbagai bahan untuk masak mee & yong tau fu (kottt!) Pelbagai pilihan ais-krim, ABC, fresh & soft drinks. All FREE-FLOW! Antara pencuci mulut

And desert...nyumm! nyumm! Semuanya self-service! Boleh makan sepuas-puasnyerrr!!!
Berminat untuk kesini? layari Seoul Garden

15 sweet comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

adoi tergugat iman tengok makanan2 tu..

IZAN said...

sekali sekal dapat lepak & makan kat sini memang bestt!!!

As said...

mak aiii.. sedap nyer mknan.. byk giler.. huarghhh....
izan thanks ya sudi dtg majlis kami...
sorry kalo x terlayan...

Ambry dan Zalina said...

kalau x der budak/baby 'aman' makan tempat cam ni..heheheh

Gieyana said...

Izan..bestnyer..mcm2 makanan adooo kan!

IZAN said...

Re As,

Thanks bebanyak sudi jemput izan... sonot sangat dapat jumpa bloggers & attend party yang meriah tuh!!!! er ma kaseh jugak goodiess.. punya la banyak tapau... sesegannn jekk...ekekekkeke

IZAN said...

Re Zalie..
apo nak buekkk.. tu la lumrahnyer. Pergi tu pun bebudak tu asyik main ke sana kemarii.. sampai waiter kedai tu ada sorang yg tolong layang kan huhuhu!

IZAN said...

Re gie,
Sekala sekali pergi memang best! hehe

☆ lieya latif ☆ said...

izan, tempat yg aku nak gi sangat2 ko....selalu gi ioi tu dok jeling2 nak masuk, tapi mase tak sesuai....selalu perut dah full...tapi tgk gambar2 ko ni mmg menggugat iman laaa....harus nak heret hubby nieh he he he

Cosmedecorte said...

Nyum nyum best nye yakiniku!! Kat sini terliur jer la tgk kat iklan hehehe ;)

Aleyn said...

Bestnyer tempat ni...nak gi lah nanti...tapi cam jauh gaklah dari rumah aku...

IZAN said...

Re farahh..
tu la pasall... kalau kat nihon memang telan air liur je lah jawabnyerrr huhuhu!

ibu 2AZ said...

t'liur tgk makanannye..hehe..

yatie chomeyl said...

mak aaiiiii sedapnye food tu sume..oisyiii kattaa

beba said...

ahh..macam sangat sedap ni..lapo terus bile tengok..hehe...dah lama dah teringin nak makan korean food ni...bile la agaknye nak dapat...