Happy Birthday Papa..!!
Hari ni bufday Abang, esok lak aku exam. Study tak habis lagi.. tak cecah pun 40% uhuk uhuk! TAPI hari ni hari istimewa Abang! So Pagi-pagi lagi dah bangun buat sarapan - Mee goreng!
Siap masak mee goreng terus prepare masak Nasi Ayam. Resepi pun dah tak berapa ingat since dah lama tak buat..hhuhuhu!. Dalam pukul 10 lebih dah siap masak. Hari ni celebrate bufday Abang awal sket since aku kena gi gak Library... gomenne papa, tanjoubi na noni, yasumi dashi, zutto soba ni itteagerarenakute..ashta oishi mono wo tabeni ikuzo! Siap prepare everything suh papa tukar baju (saje je), Papa turun bawah terus nyanyikan lagu Happy Bufday kat Papa... !



Cam biasa orang lain punya bufday orang lain yg 'lebih-lebih'. Danish & Dania masing2 bagi hadiah kat papa tapi si Danish sempat lagi merungut 'Alaaa.. kenapa semua hadiah untuk papa je? Untuk Danish tak ada ke?'

Opsss! tersensored lakk huhu

Penyudahnya hadiah yang Danish bagi Danish plak buka sendiri.. pastu dia lak excited terlebihhh bila buka.. seb baik dia tau hadiah tu memang tak sesuai untuk dia.. so dapat la kat papa jugakkk heheheh.
Dania plak pagi-pagi lagi dah nyanyikan lagu Happy bufday kat papa.. pas tu gi dapur nyanyikan kat mamanye lakk.. jap lagi gi kat bibik nyanyikan kat bibik pulak! Habis satu rumah dia dendangkan lagi happy bufday! huhuhu
Settle everything terus la aku ca alif but gi library ikut pintu belakang.. tu pun Dania TERperasan... bila kereta dah gerak dari jauh aku nampak dia meraunggg kat tepi kaki kima dapurr..! Ciannyerrr... esok baru kiter gi jalan yekkk cayanngggg..
*
*
*
Anyway, Selamat Hari Ulangtahun Abang/Papa. Semoga sentiasa di rahmati Allah dan berjaya dalam semua bidang yang diceburi dunia & akhirat. We always by your side honeyy! andd...
We loveeeeeeeeeeee youuuuu so muchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

7 sweet comments:

Azibam said...

happy birthday to your husband Izan

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sweetnye.....laju ko masak izan.....cayalah...nak exam tu sempat lagi siapkan menu2 n celebrate sekali.....hihihihi

camne exam...mesti teraa punye nie kan.....harap dpt flying colours...amin......

hepi budak2 ni kalo sambut besdei kan.....tak sangke dpt jumpe izan mase kat tempat as....next time harap2 dpt jumpe ngan double D plak...

Lovely Mommy... said...

alahai... sweet nyer celebrate birthday asben... siap complete ader kek n food!!! wa... best nyer.. teraa teruja plak hahahah... but mmg superb la boleh masak sume then gi library study plak lagi... hehehe... aper2 pun congrates beb!

IZAN said...

Re Azibam,
Thanks dear!

IZAN said...

Re Lieya..
Ekekkeke.. tu la pasall.. terpaksa masak secara EKSPRESS.. almaklum hari tu banyak lak agenda.. hehehehhe.

Ha ahhh... hopefully next time bleh bawak both kiddies huhu!

IZAN said...

Re Lovely Mommy,
Thankss dearr.. Once a yearr la katerkann.. heheheheh

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Happy Besday Hubby Izan..

budak2 memang suka kalau bukak hadiah walaupun bukan hadiah dorang..

seronok dapat jumpa izan..