Abang outstation ke Mumbai malam ni bersama 2 lagi rakan sekerja.. flight pukul 8 dari KLIA. Kali ni Abang akan pergi 8 hari sampai Isnin depan. Aku dan anak2 bersama BIL pergi hantar Abang ke airport petang tadi...

Seb baik makan kat KFC.. kalau makan Prosperity Burger kat Mc D mau ada adegan
'Papa pergi seminggu je la mama... Adik pun rindu papa jugakk! " hua hua hua

Danish macam biasa 'kenyang' main dari makan
Kira-kira pukul 7:00 ++ Abang masuk ke balai berlepas. Danish dari mula bila bagitau
Abang 'Papa work lama tau tak balik'
Danish siap merungut 'Papa ni asyik worrkkk je..'
Isteri2 dan anak2 yang kena tinggal... uhuk!
Dania pulak bila Abang turun je lif kat gate perlepasan antarabangsa terus la meraunggg.. 'Papaaaaa...!!! UuuUuuwaaaAaaAaAaa !!'
Kalau 2 tahun lepas hantar Abang gi KLIA, Danish yang meraung tak sudahh.. on the way balik pun nampak flight je meraunggg lagi panggil papa..! Kali ni Dania pulak meraunggg tak sudahhh.. sedih tak dapat ikutt!! Chiaannyeerrrrr bucukk mama nih.. huhuhu

Anyway semoga segala urusan berjalan lancar.. selamat pergi dan selamat kembali Abang...
We miss you so muchhh!

8 sweet comments:

☆ lieya latif ☆ said...

alah siannye kene tinggal ..takpe kejap jek tuh...camjauh jek bunyi gi outstation tu izan....keje punye pasal kan...terpakse laaaa.....takpe2 pejam celik pejam celik tau2 jek dah nak balik dah......

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

semoga hubby izan selamat pergi dan balik. bila dengar kata nak gi mumbai, teringat citer nur kasih.. harap2 semua selamat yer..

budak2 kalau nampak papa dorang nak pergi memana, memang la meraung, tu pasal kalau hubby mimi nak gi mana, memang kami tak hantar, dia cium anak2, dan terus pergi senyap2.. tapi kalau pergi jauh dan lama macam hubby izan, kena la jugak hantar kat epot kan.. masa tu kena la jugak dengar dorang meraung..

fiziskandarz said...

alolololo kasihannyer papa pegi work kaaa :) xper xper nanti balek dapat souvenir! :)

IZAN said...

Re Lieya. .
Tu la pasall. time time cuti ni kena tinggal pi outstation memang sadiss..uhuk!

IZAN said...

Re Mimi..
tu la pasall.. kalau jalan dedekat memang lari ikut pintu belakangg.. samer la kiter.. ehehheeh

IZAN said...

Re Mimi..
tu la pasall.. kalau jalan dedekat memang lari ikut pintu belakangg.. samer la kiter.. ehehheeh

IZAN said...

Re ..
Tu lahh.. kot kot dapat souvenior 'pakcik angkat sharukh khan' ok gakkk heheheh

Aleyn said...

Wah...gi Mumbai....ada bawak air mineral dari malaysia tak? kat sana tu ..alahai...tak tau lah nak cakap...tahap hygene nyer agak menyedihkan lah yer...

aku siap kena ceret 2..3 ari tau...seb baik time bagi training dia tak meragam...hehehe

Anyway, semoga selamat kembali ke tanah air yer...ciann kat Danish, Dania...dan Mamamyer...ekekeke