Tabetakute tabetakute tamaranaii.......!
yoru nerenai gurai tabetaiii... fu fu!kekkyoku yube tsuretekite kureta..Pasta de Gohannnn!!!!


Moralnya semalam balik kerja Abang keluar ayat hikmat
'Nak pergi cepatla siap-siap!'
Hahhh.. majide..? betul kerr.. betull kerr..??!! huhuhuhuh
Nampaknya seminggu 2 kali aku jejak Sunway Pyramid! Hahahahha
Malam ni agenda - Makan pasta! hohohohohohohoho! Tersangat la besttttnyerrrrr!
Termakbul gak hajat aku nak gi makan wafu pasta (japanise Pasta). Kalau nak makan sushi or Japanese cuisine/teishoku memang bersepah2 la kedai boleh cari... tapi wafu pasta ni yang pertama seumpamanya yang pernah aku jumpa.... Ada sekali doria.. guratan..kat Sunway plakkk tuuu..Memang fuinki mcm nak nihonnnnn te kanji.cho ureshiiiii!!! *tersangatlah gembira tahap dewanyerrr!!!*
So kawan-kawan seangkatanku sekelian... kini tidak perlu risau lagiii.. kalau nak merasa wafu pasta bleh jejakkan kaki ke Pasta de Gohan Sunway Pyramid. Atau layari
www.pastadegohan.com Surf jangan tak surffff!! hu! hu!

Lepas maghrib gerak dari rumah. Sampai terus pi LG2-Pasta de Gohan. Yang bestnya masa sampai sambil nak menunggu kitorg kompem order, kids diberikan snack & toys! So ada la aktivity Danish & Dania sambil tunggu order sampaiii.



Masuk2 kedai aku terus pilih menu - Squid ink pasta yang aku mengidam2 sangat..
Dah nak 8 tahun aku tak merasa pasta nihh! Abang ambik Kimchi Pasta dan Danish Nepolitan pasta set for kids. Tetapi... zannennagara...Squid Ink pasta tak ada stok kena import dari Japan bulan Jan ni baru stok masukk...!!! HaaAaaaAaaA!!!!! Sian aku kempunan... aku datang semata2 nak mengadap squid ink pasta tu...uhuk! Anyway, takpe.. moralnya bulan Jan karang datang la lagi!! huhuhu! So aku pun terus beralih ke pilihan ke-2 - Pasta set menu Mentaiko spagethi - Cod roe pasta + Gratin. Drinks seperti dalam gambarr - aku order Hawaian Floatt... Abang..ntah apa namanyerrr








Oppsss.. sekadar hiasan. Lain kali boleh order.. hhuhuuh!


Lepas makan.. dah kenyangg.. burrppsss!! opsss Alhamdulillahh.. Jenjalan skit balik..
Nak kemas bag.. malam esok nak gi Penang plak.. misi mencari mee udanggg!!! huhuhuhuh!

4 sweet comments:

Aleyn said...

Wah...Izan..tak tahu pun sekarang dok update kat sini...kita dok ler bukak FP dia....

farah amoi said...

wahhh...wah..sakan makan
huhhh
penah dok sana...ofcos ler windu menu sana yea
g ami nih...tgk pon...cam pelik
hehhehe

huhhh
the mahattan..menag s0dap!
tingin nak g lagk!!!



aikk..balik penang?
area mana?

IZAN said...

huhuhuh!iskk isk iskk.. tak pe sila sila masukkk jangan memalu.. rerajin la singah sini!!! huhuhu!

IZAN said...

Area simpang Ampat....
tu la sampai sana dok pikir camne nak contact farah nihh iskk iskk
kot2 leh gi minum2 ke huhuhu