Annual Dinner 2008
Summit Hotel, Subang
13th Dec, Saturday
Theme : Cultural Night
Artists : Aza Elite & Zul Handy Black


Macam tahun-tahun sudah gak Annual Dinner akan ada acara2 seperti berikut
- Speech, makan2, Long service award, Project achievement award, entertainment, best dress, etc and yang paling best Lucky draw (kalau menangg la!) Bab dressing ramai gak staff yg sporting2 pakai baju traditional - Sari, kebaya, cheong sam, korean traditonal, kimono termasuk la jubah arab baik yang lelaki atau perempuan! Aku..? Dalam kekalutan nak amek JLPT tu sempat gak la sambar sepasang baju yang aku cari tak sampai sejam! Sebab aku pun tak sempat nak fikir tu pun seb baik aku tergerak ati gak nak cari sehari sebelum Dinner amal Yayasan lastweek. Sekali acu boleh terus zasssss! (uhukk!)

Tahun ni aku tak join comittee so bleh la chit chat & enjoy makan2 as a guest. Apa yang best tahun ni pada aku ialah Lucky Draw. Grand prize 32" LCD TV !! Tapi the last top 10 prizes tu everytime MC sebut satu digit je semua orang dah menjerit2 excited!
No bertuah aku ialah - 0364 pada malam tu.. Tahun ni julung2 kalinya Local manager
buat collection and purchase SONY MP4 player! As well as Japanese Manager akan contribute SONY PS2. No prize SONY MP4 palyer ialah - No. 6. Bila MC announce
0 - 3 - 2 + 2 + 2 = 6... Audience dah gamat berteriak
As the prize is MP4.. the last digit is also no 4! 0364!!!
Tak sangka tengok2 nomo aku naikkk!!!!!! Memang excited abess..
Anyway, Alhamdullillahhh rezeki.. huhuhu!


Tahun ni jugak group aku menang satu project award. Project ni sebenarnya hasil usaha gigih anak buah aku - MLF. Aku cuma support mana yang patut. Sebaik je tahu theme ni menang award aku & boss pakat tak nak bagitau - buat suprise la konon dengan harapan malam dinner tu baru dia suprise bila project ni diannouncekan. Nak dijadikan citer anak buah aku ni dah jadi ala-ala artis vokalist malam tu. Habis persembahan selang 2 agenda baru la sampai agenda Award giving ni. Sekali bila announce Project theme ni aku tengok tak naik-naik pulak anak buah aku ni.. semua orang dah tertunggu-tunggu. Aku pun dah gelabah nak carik dgn ballroom hall yang besar tu mana la nak tau kat mana dia port penyudahnya aku la yg suprise sebab suprise tak menjadik dan aku plak yg naik stage! Iskk iskk iskkk.. anyway hadiah RM1000. Lumayan tuh! Tak lama baru muncul. Rupenya bersiap salin baju dari vokalis bertukar jadi pengantin lelaki berbaju songket!



Artis undangan tahun ni ialah Aza elite & sape tahh.. overall OK gak dinner tahun ni sebab balik tangan tak kosong! huhuhuhu!

**********************************************************
Fact
Annual Dinner
2003 - Vocal - Natsu Matsuri & Motto - RM70 Voucher
2004 - Lucky Draw : Blender
2005 - Lucky Draw : Kipas Angin Panasonic
2006 - 5 years Long service Awards - Loket Emas 6g
2007 - Best Dress - Perfume set Raplh Lauren
2008 - Lucky Draw : Sony MP4 player
Project Achievement Award : RM1000 cash

Syukurrr Alhamdulillahhhh......

2 sweet comments:

farah amoi said...

wahhh
bertuah ler kamu malam ni
dpt MP4 lagik...?

IZAN said...

hua hua huaaa
dah jualll.. dah bukan zaman nak ada mp4 palyerr.. maklum la umur dah bukan 20th.. tukar beli water heaterr. YahoouUuuU!!!!!
errr .. alhamdulillahhh