Assalam..

Yeszaa akhirnya berjaya operasi shopping raya. Memang sokmo shopping last minit.
Tak reti nak shopping awal macam tak feel gitu kann.
Nak ikutkan tahun ni sambut ala kadar je..
maklum la banyak nak kena support projek renovation...
tapi dengan askar yg dah masuk 4 ni boleh tahan jugak rupanyaa huhuhu.

Cuti Nuzul Quran tu di manfaatkan dengan lawatan ke Jusco.
Danish bila tau nak cari baju raya je awal2 dah cakap
Mama pergi tempat yang beraircond tau.. jangan la tempat yg panas2..
saborrr je laaaaaa

So hari tersebut misi mencari pakaian kasual dan kasut budak ni.
Memang carian serba pantas... tak larat nak pikir lama2 
sebab dah E.M.P.A.T orang nihhh uhuuuuuu



Dalam pada sales yg konon nya sehingga 70% la sangatt.. bila sampai kaunter 
kaching kaching kachinggg..! AMEKKAU...
sekian jugak rupanyaa.. nasib la yerr huhu.
dapat 12 keping Voucher Jusco FREE akhirnya... 
Ok voucher ni next shopping lak guna utk top up top up plak hihi


Dalam banyak2 barang yg di beli.. barang aku cuma kasut je 2 pasang huhuh.
Yang lain SEMUA keperluan anak2 huhuhu.
Tapi yg paling teruja.. TERjumpa pulak kasut yg 
sebijik ikut kaler tema tahun ni..! Waalllaaaaaa excited terbabas omak ehhh kikikiki,
Aku ni suke sangat pakai Wedges.. tak reti pakai kasut bertutup mahupun bertali.
Sebelum ni suka Primavera.. tahan lasakkk... tapi Primavera banyak tumit halus tinggi2...
sejak bertambah nyer askar kenit ni mmg kena cari kasut tapak rata.. senang sket nak 
berlari kejar anak hihii


sebelum keluar rumah sempat tapau snack budak2 Dhiya & Delisha...
malas nak berenti kedai makann.. so bekal siap2 utk derang


Boleh pulak terjumpa dengan adik ipar Mak Lang and Pak Lang dalam ramai2 orang tuu..
apalagi terus iftar date di Mr Kabab & Biryani Cyberjaya.
Sebabnya... kat sini ada Playground untuk budak2..! heheheh


Sekian lah cuti Nuzul Quran kami.. settle anak2.. lepas ni Mak Pak plak yerrrrr

5 sweet comments:

Nad MamaZN said...

saya plak awal2 dah siap soping sume..
igtkan settle dah
rupanya adaaa jek yg tertinggal lagi nak beli huhu

eelobor said...

semalam teman wife ke jalan TAR pun saya buat2 jenguk ke dalam kamdar sebab nak rasa aircond.... hahaha

*∽ IZAN ∽* said...

Nad memang pun.. selagi tak raya mmg tak cukup cukup! kikikiki

*∽ IZAN ∽* said...

hahahaha Eelobor.. ni spesis anak bujang ku jugak ni.. gi mana2 cari aircond kikikiki. TAR panas tuuuu

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Aku pun suke last minit, baru best ...