Assalamualaikummmm..

Ya Allah dah masuk minggu ke-2 tahun 2014 baru sempat nak update blog isk isk iskk.
Minta maaf semua tak sempat nak ber -BW... masuk tahun baru ni
sibuk sesangatt sampai rasa nak pinjam tangan cik sotong maskot CIMB tu hihihi.

Walaupun terlambat nak wish jugak selamat Tahun Baru 2014
kepada semua rakan2 blogger dan pembaca setia ! *cewahhh*
semoga tahun ini akan lebih bermakna buat kita semua yaaa!


Tuan tanah pulak, cabaran 2014 dah pun bermula sejak hari pertama 1 Jan 2014 lagi!
Banyak perkara yg berlaku, tak sempat nak update... rasa 24 jam sehari macam tak cukup jek huhu.
Bibik yang ad-hoc buat suprise tak sambung kontrak *kalau cakap2 awal2 kan senang*,
Anak2 yg masuk sekolah... ad-Hoc cari taska untuk 4 DA' sehari sebelum persekolahan bermula.. 
team yg berpindah tempat di ofis....EBM handling... menziarah saudara terdekat di kampung yang baru je kembali ke Rahmatullah semalam... betul2 sama tarikh  dengan pemergian
Allahyarham ayahanda tercinta iaitu pd 10 January 2013, setahun yang lepas...
rindu sangat pada Arwahhh....semoga roh mereka ditempatkan dikalangan orang2 yg berimann...
aminn.. Al-Fatihah

 dan yang lebih mencabar lagi
esok pagi kena seat for BJT Examm... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Bos suruh ambik secara paksa rela..
exam ni 2014 baru diperkenalkan di Malaysia bermakna
kitaorg ni pioneer batch yang akan seat exam ni.
Lansung tak sempat nak prepare apa untuk exam dalam keadaan yg superbb busy ni uhuk uhukkk!!!!

Anywayy... ku hadapi semuanya dengan tabah dan +ve!..
terima kasih kepada En Suami yg sentiasa menjadi tulang belakang dan
memberi sokongan padu dalam apa jua keadaannn... kerana dirimu ku jadi lebih kuat!

Ok... sambung 'last minute study' utk exam esok... dah pukul 10 malam pun.
Sampai dari kampung pukul 5 petang tadi ...
gitu gini gitu gini  melayan 4 DAs ni kul 6:30 ptg baru boleh nak selak buku nihh.. 
guanoooo esokkkk uhuukkk!!!


Sambil tu sempat lagii... sungguh la multitaskkk..... sambil study sambil pump...
express pumping 7 min sebelah botol dah penuh. Dah tukar botol lain and
masih continue pump masa ni huhuhuhu

Ok ku doakan rakan2 semua akan lebih berjaya tahun ini... begitu juga diriku semoga kan menjadi lebih 
baik, lebih berjaya dan lebih bersemangat mengharungi liku liku dan cabaran 2014 InsyaAllah!!!

7 sweet comments:

Eda Ejai said...

selamat tahun 2014 kak izan tantekk.. =D

Eda Ejai said...
This comment has been removed by the author.
*∽ IZAN ∽* said...

re Eda Ejai samalah kita.. selamat tahun baru yekk. moga tahun ni lebih bermaknerrr hihihi

Nad MamaZN said...

Gud luck kak!
Moga tabah hadapi dugaan mendatang
Moga lulus periksa jugak

*∽ IZAN ∽* said...

re Nad : Thanks dear...!! semoga tahun 2014 lebih 'manis' akhirnya nanti dari tahun sebelumnyaa... sama2 la kita yekk aminnn!!

eelobor said...

hehehe...sama lah. saya pun baru update hari nie... dah masuk ari ke-12 baru nak bercerita pasal azam tahun baru

Zura@Iwan said...

selamat tahun baru juga..
good luck ye izan...