Assalamualaikum...

Salam Jumaat semua...
Ahaaa.. terasa rajin plak nak update Father's day celebration
Ahad lepas..  Tahun ni Papa dapat craft dari Dania@ Little Caliphs.
Hari Sabtu lagi dia dah bagi ahahahha.. semangatt !


Lepas aktiviti beriadah di sebelah pagi Ahad tuh,
balik semua dah kepenatann.. masing2 melepak je lah kat umahh..
Lepas Asar baru ajak Abang keluarr..


Kitaorang jejak Alamanda jek. 
Ada playground kat luar sebelah Carrefour tu kann
so layan budak2 sat main kat situ 





Siap jumpa kawan baru si Dania ehehehh


Geng purple kat luar Alamanda


Lepas maghrib masuk ke Kenny Rogers.
Mula-mula aku dah bookign kat Bumbu Desa sebelah Garden Cafe kat
Alamanda tuhh.. tapi mengingatkan bulan depan 4 hari nak 
menghadap menu dari negara seberang tu so terus 
tukar vanue ke Kenny Rogers uhuhuh.
Opss.. Baby Dhiya tinggal ngan Bibik kat umahh..
since pagi tadi pun dah beriadah bersama2..
nak keluar sampai malam ni rasanya
lagi elok Dhiya rehat2 kat umah ngan Bibik je ekk ehehhehe


Pilih menu jangan tak pilihhh


Mushroom soup + Garlic Bread


My always feveret ! Quarter chicken meal. Aku & Abang order menu sama jekk ehehhe


Air Cafe Latte, 100 plus (free flow) + apa ntah nama lagi satu tuh


Bolognese Spagethi 


Yang di raikan.. Happy Father's Day Papa..!! 


Eh Mama ngan hero bujang pun nak interpreme keekkeke


Danish paling berselera makan


Dah kenyang ajak Abang gi Parkson berdekatann..


Dan mintak Abang pilih sehelai baju kerja ehehehehhe


Okeh.. fitting settle.. tinggal tunggu resit untuk bayar :D

Esok pagi-paginya Papa terus pakai baju kerja baru yang Mama belikan..!
Suker suker sukerrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

Last but not least :
As per printed di Kad dari Dania khas dedicated
buat Papa

D is for the days we've spent together,

A is for the awesome things you do,
D is for your decendy and kindness ~

Dad, I am so glad that I have you!
Thank you Allah for my father :D


Terima kasih Papa kerana menjadi such a coolest and awesome Papa untuk kami !
We Luvv you so muchhh!!!

3 sweet comments:

lieyalatif said...

Soooooo meriah hokey!!!!!!..... Siap dpt adiah pilih sendiri lagi...senangkan izan die pilih... Aku pun konon nak bg baju kejer.... Senang sbb mmg tau saiz tp en laki lak pasni cuti lame smbg belajar.... So cari le adiah lain...

Adoii terliur plak tgk KR....lame x pekena sbnrnyer huuhu....

Nad @ MamaZN said...

dapnye pi makan2 KR ;)
kami pi celebrate kat ana ikan bakar petai ngan umai putrajaya
simple2 jek..

sekali trus utk papazakwan, atok zakwan ngan uncle zakwan yg bakal jadik papa ;)

eelobor said...

wah.... mesti terasa di hargai gitew kannnn