Assalamualaikum....

Aha bermula sudah sessi persekolahan 2015 secara rasminya. Hari ni dah start naik kerja pulak mak pak..nak share sket pasal 'port' baru  di Cyberjaya gitewwww.


Actually aku baru je tau yg Sushi Zanmai dah dibuka di D'Pluze Cyberjaya. So kira ni mall terbesar di Cyber setakat ni. Masa baru tau SZ dah bukak 2 bulan yg lepas aku rasa macam tak purcaya jekk... selama ni kalau nak ke SZ jenuh nak jejak The Garden Mid Valley atau Sunway pyramid. Maklum je la kan nak cari parking azab kalau kat sana ... nak masuk SZ pun beratur walaupun dah pukul 2-3 ptg huh!
Tetiba tgk member post kat FB! What??? Camne aku leh tertinggal ketapi ni.. dah 2 bulan lak tu?? So unbelieveable ahahahha.
anyway tak tunggu lama... sepantas kilat buat 'lawatan tapak' ekekke. Mmg shiawase lah (so bahagia). Jom layan!


Aku order Tendon... Tempura Don.. lama tak perkena ni. Memang saku saku (crispy) lah 
tempura dia.. terbaekk!

Team Mate order Salmon Don... kompemm terbaek jugak nihh


Order sushi sket


My always feveret... ika (Squid)


Salmon lagikk hehe


Isi ketam pun ada


Yg best lagi ada Jaya Grocer... ada The Loaf...Seoul Bulgogi... Ole Ole Bali..
 ni antara tempat2 feveret aku gak.






Of course yg paling best sebab jarak ala 'sepelaung' dr rumah... so kalau standby week bleh la cuci2 mata ambik angin area2 sini je hehehe. 
AL KISAH...

2 sweet comments:

Nur Inani said...

nak terjah lahh :D

eelobor said...

hehehe....mmg suka betul dia ngan makanan japang nih