Assalamualaikummmmm.................

Akhirnya berkesempatan untuk buat REVIEW aksesori pumping terbaru iaitu 
FREEMIE DELUXE COLLECTION CUP (25mm x 28mm) !
Yessszaaaaa.... Memang tengah meletop dan panasss macam goreng pisang dipasaran sekarang.
Alhamdulillah akhirnya dapat buat review so saya akan kongsikan disini 
untuk tatapan ibu2 yang masih tercari2 apakah rupa dan bagaimanakan FREEMIE ini 
berfungsi. Jommm layannnnnnnnnnnnnn

Ok.. actually memang excited sangat bila FREEMIE ni dapat ditangan. Sebab FREEMIE ni totally 
DIFFERENT dengan mana2 aksesori pumping sedia ada di pasaran. 
TOTALLY DIFFERENT!!!  Memang BRILIANT giler laa saper punya idea ni kan.
Masa mula2 'pasang' je Freemie dan On kan PUMP terus rasa.. WOWWWWW!!!
This is good thiss is SooOOooOooooo GooOOooooooooddd!!!!!

OK (Eh dah 2 kali OK eh?) jom kita tengok apakah parts yg terkandung dalam sekotak 
FREEMIE.

Perlu diingatkan FREEMIE DELUXE COLLECTION CUP ni adalah 
ADD ON accessories utk Pump sedia ada ya. Dia sendiri bukan pump cuma aksesori sahaja.



Cup, Tube, anti back flow kit, manual etc


Terdiri dari 2 saiz Collection Cup iaitu
25 MM & 28 MM



Bentuk valve yg diguna pakai


On tanpa membuang masa kita setup FREEMIE CC ni ke Pump lebih kurang macam ni



So dengan FREEMIE ni kira storage bottle yg biasa connect pada tiub tu tak perlu pakai 
dah la. Ganti dengan Freemie CC ni je.
Just sambungkan pd antiback flow kit dan tube and connect pada pump.
OK... READY... GET SET... GO!!!


Kali ni test dengan Spectra M1 yg portable tu kenn... so ni la rupanya.
Memang sangat HANDSFREE okeyyy!!

*Pandangan dari atas ya *


Okey bila pasang akan nampak ada satu tube yg akan keluar ke atas. Tapi no hal boleh 
tutup sebab tube yg sambung ke FREEMIE CC ni keras tak mudah terlipat.


So just tutup je or cover balik dengan baju seterusnya tudung.


Ok I'm actually working sambil pump... perasan tak ??? nampak macam orang tengah pump tak?


Totally NO right??! Macam tak de apa2  berlaku je kan!
Pehhh unbelieveable wahahhaha.
Kalau rasa pump bising..  boleh sorok pulak pump dalam drawer gitu so 
memang silap hari bulan tak de orang perasann pun yg uollsss tengah pump kat meja sambil
buat kerja tu .
Awesome sangatttt sangat kann!!


Okeh once habis pumping.. just remove je Freemie CC.
Ini lah rupa ebm yg terkumpul dalam CC tu. 


Then tuangkan EBM dalam storage bottle


Taraaaa!!! Selesaiii!! Memang sangat sangat selesa pakai Freemie CC ni.
Lagi senang nak bergerak sebab tak de 2 botol terbonjol kat dada so 
tak de la malu nak cover2 sangat kan.
So kalau mommies nak pump kat dlm ofis, pergi je toilet ke or tempat tertutup sat
pasang kan CC ni then balik tempat connect je tube, ON kan pumpp..
cukup 20-30 minit offf. Settle!
Besttt giler wehhh!! 
Saya pun teruja sangat sangatt!!!


Ok this testing powered by Spectra M1.
Heard that compatible jugak dengan EVE LOVE dan MEDELA
tapi saya belum test. So tungggu utk review dan testimoni model lain jugak hokey!


So camne? kalau teruja cepat dapatkan sekarangggg.
Memang tengah panass dan stok memang sangat sangat terhadddd.
Siapa cepat dia dapat okehh!


Harga 
FREEMIE ONLY RM349.

SPECTRA M1 PLATINUM 
ONLY 
RM799 !!

SET INCLUSIVE OF
1 set SPECTRA M1 *default set(
 1 set FREEMIE DELUXE DOUBLE COLLECTION CUP (25 & 28MM)



FREE
- V-COOL 2 in 1 Pump and Cooler Bag
- V-COOL Ice Contour Bar
- AUTUMNZ Milk Storage Bottle 4pcs/Box
- 1x EXTRA Tube to empower suction

Postage via Pos Laju
FREEMIE only RM10
SPECTRA M1 PLATINUM RM25

Self Pick Up
Puchong

WHATSAPP IZAN 012-239955 
untuk keterangan lanjut ya!

1st customer yg order masa saya tak sempat lagi publish entry review dan promo.
Laju sungguh! HOT ITEMM!!!!
So apa lagiiii... cepat dapat kan sekarang sementara stok masih ada yaaaaaa


1 sweet comments:

junaidah khalid said...

Salam izan..freemie ni fit dgn evelove flexi x? Tq