Assalamualaikum.

Al-kisah alat kosmetik ku sudah barai sebab akhir2 ni si Delisha pantang nampak pouch pink ni mesti nak di geledahnya. Penyudahnya tutup lipstik tak tau kat mana, eye shadow powder retak, berus blusher hilang and so on an so on. Omak ekau ni maklum je la sejak bergelar mom of fantastic 4 ni mmg dah tak sempat nak bersolek bagai. Mmg kalau duk sebelah ehem ehem kak Limah mmg orang nampak mcm adik beradik he huwaaaaa. Tu pun kalau sempat coles2 la jugak barang seminit dua *kalau sempat* kalau tak kuar rumah pun menonong mcm ehem2 k.limah lerr... tambah plak aksesoris dah  hilang ni makin bertambah la keserabaiann nyerr haishhh.


Makanya hari ni baru la berkesempatan nak jejak watson cari ganti. Dok belek2 staff SS datang membantu sambil memberikan kata2 hikmat nasihat dan service pantasss... sedar2 tercapai jugak barang2 kosmetik Simply Siti ni. Actually mmg dah 2 tahun bertukar barang penjagaan muka ke Simply Siti (pencuci/toner/cream) baru hari ni tergerak nak tgk barang kosmetik dia. Dan La D'Or Collection ni rupanya masih baru dipasaran (ke aku yg lambat tau).


Setelah di testingkan oleh promoter SS akhirnya aku balik dgn 3 item SS. Yg bestnya promoter siap bagi Simply Siti Moisture Night Cream percuma masa aku tgh nak bayar kat kaunter. Lepas tu datang lagi top up Air Wrick Mini Scents Gel ni for FREE jugakk... motiff ?? tak tauuu..
tapiii tetappp suker sukerr sukeerr!

Dapat FREE!!

Ok balik ni lom tentu sempat tak nak bermake up bagai pun. Yg pentingnya barang dah top up wahahaha.
Pose dgn make up ekspress by promoter... ehh.. tak macam Siti pun ?? Paaangggg!!!!!



Al-kisah

4 sweet comments:

Lynn Hamzah said...

wow...dapat complete set...best best...lynn pun ingat nak cari set yg baru juga...tp tunggu lepas bersalin nanti ler...hihihi...

eelobor said...

hehehe....x de nampak cam ct eh?

lieyalatif said...

wahhhhhhhhhhhhhhh makin gojes meletops laaaaa kawan aku sorang ni karang hahaahaha....eh kalo serasi ngan muke ko teruskan jek beb...umur mcm kite mmg kene jaga betul2 wey huhuhu...aku ni rase ringantangan jek nak pi cucuk vitamin c hahaahahaha geram tgk muke flawless org yg amik vitamin c....kahkahkahkah

Ania said...

Salam kenal!Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)