Alhamdulillah.. Alhamdulillah...
Semuanya di atas percaturan yg Maha Esa...
Bulan ni adalah bulan me-redeem point2 or cash out mana yg boleh wahahha.
Sikit banyak tak kisah.. semua rezeki dariNya.
Cek Nuffnang pun dah sampaii... dah cash out pun hihihi.



Annual Dinner tahun ni nama naik dapat Lucky Draw
Alhamdulillahh.. kebetulan aku pun baru je trade in 
printer lama beli printer baru masa Company event bebaru ni..
so printer lucky draw ni pun aku jual dan dah ada pembeli...
jual murah2 je wat geli geli hihihi


Bulan ni jugak redeem E-Reward point.
Kat company ni kalau ada orang bagi recognition dan penghargaan dan kalau Bos suka Bos
boleh bagi E-Reward juga untuk staff. Alhamdulillah... dapat recognition yg boleh ditukarkan ke E-Reward.
So kumpul2 boleh la redeem jadi voucher. Senang nak decide nak beli apa untuk diri sendiri  @ Rumah nanti heheheh


Voucher nyer pun dah sampai minggu lepas.
Kumpul Voucher Jusco ni dah RM500++ gak dalam simpanan huhu.
Tunggu masa JCard Day.. bile eh? aku tak hingat dah tarikh nya.. 
harap2 ada la dalam masa terdekat ni huhu


Dan tak lupa redeem Maybank card Treatpoint jugak.
Ikut ati nak redeem Voucher Jusco jugakk.. tapi nampak 
ada Voucher IKEA..  menarik jugak ni ! so pilih Voucher IKEA.
Treatpoint terkumpul 48,000 wahahhahah... giler banyak
dari tahun bile tuuuu. Pakai CC ni yg penting pandai manage sambil kumpul point gitew.
Tapi yg tak berapa best redeem value makin rendah meaning 27000
 point baru dapat RM100 (je??)
tak silap dulu point utk redeem RM100 ni lagi rendahhh huhu.
Anyway benda FREE. Redeem je lahh huhuhu


RM100 Voucher value


RM50 Voucher Value

Alhamdulillah... redeem point and cash out voucher sket2 boleh
la kumpul2 top up top up untuk beli aksesories masuk rumah baru nanti.
Verangan nak wat beli cadar2 sket and periuk baru wahahhaha.
Memang tepat pada masanya.

Apapun syukur kepada yang Esa. 
Sesungguhnya semuanya datang dari Nya...
ALhamdulillah :)


5 sweet comments:

Cik Puan Mimi said...

wah izan, untungnya.. kalau kumpul2 tu mau jejak RM1K agaknya.. boleh top pap beli barang2 rumah kan.. saya pun dah cash out dah. tp belum dapat checknya lagi. cadangnya nak top pap beli barang sekolah anak2 je nanti. hehehe

Lynn Hamzah said...

rezeki rezeki...syukur alhamdulillah...

idzwa kamaruddin said...

wahh rezeki!

CikLaLA said...

bestnye.... murah rezeki. :)

eelobor said...

nuff nie....dah sebulan lebih saya cash out, tapi still x dpt pn lg cheque.... huhuhu