Assalamualaikumm....

Ahaaaa kepada peminat2 Sushi sekeliann... 
pengumuman Bonanza Sushi King RM3 sedang berlangsung
dari 22~25th Sep 2014 (Isnin ~ Khamis) ya... (Selangor, etc)
semua harga pukul rata RM3 atas conveyor. 
Masa makan limit 45 min (tapi di jamin sempat se'eh).
No ala carte order during the time .
Tapi apa yg keluar atas conveyor tu semuaaaaaaaaaaaaaaa sama rega hokeyy!


Actually lately mmg asyik sebut2 je nak ajak makan Japs Food....
sedar tak sedar Sushi King Bonanza bermula lak semalam so apa lagi..
Balik kerja, lepas maghrib terus bergerak ke SK berdekatan.. tu pun sampai2 mak oi 
panjang giler beratur! Kitaorg sampai tu dalam pukul 8 malam... 
so setiap group customer ada limit 45min untuk makan so paling lama pun mungkin kena tunggu
45 min jugak la kalau ramai kann...


Kitaorg pun setengah jam gak beratur. mujur dapat meja sebelah conveyor.. senang budak2
nak ambik sendiri apa yang diaorg nak. lagi pun harga pukul rata semua RM3 kan.
Memang aku cakap haaa ambik la nak makan apaaa.. makan la sampai puass...
and tak ku sangka Danish la paling hantu makan Salmon Sushiii! 
Berpinggan2 dia ambik wahahhahahah memang boleh geng ngan Mama ni .
 Dania asyik bedal Prawn tempura sushi je laa..
sama ngan Dhiya.. Abang ada la jugak habis 4-5 pinggan.
Aku pun puas gak makan menu2 kegemarann..
Salmon, Squid (sotong putih), Hotate (soft scallop) memang feveret aku ni.
Unagi je tak nampak semalam huhu.
lama giler rasanya tak jejak rasa memang mode menketedaghah!
Sedar-sedar 28 tingkat apartment nko hambek! wahahhahaha

Apapun Alhamdulillah....
puas makan Sushi kali ni...
gendang gendut tali kecapi ... kenyang perut senang hati hihihihi


Siapa yg teringin boleh terjah sementara promosi ni yekkk!


Al-Kisahhh

4 sweet comments:

mama tisya said...

1 family mkn rmi2...mmg tgi la piring tu...heheh..kita pn pegi smlm tp ngan opismate dlm 9 piring je

*∽ IZAN ∽* said...

re Mama Tisya : tu la ada hati nak terjah time lunch hour tapi schedule pack lak minggu ni terpaksa la divert ke malam huhuhuhu.

Yang penting makan nikmat puas hati hihihihi

idzwa kamaruddin said...

alahaiii tak berapa mkn sushi la pulak..

eelobor said...

saya kekadang jer makan bendalah nie..... terutama bila dah teringin sangat. kebiasaannya masuk rest japan sbb nak makan chawanmushi jer... hihihi