Assalamualaikumm.....

Akhirnya berjaya juga menjejakkan kaki ke Lunch Buffet PICC yg terletak di Putrajaya ni
bersama team member. 1st time masuk PICC ni. Pernah pergi dekat PICC ke dewan badminton ikut ABang tapi  1st time masuk sini hihi.

Ok dalam PICC ni ada Cafe. Kat sini lah berlansungnya Lunch Buffet Promo RM15 
dengan 65 variety menu gitu. 
Harga buffet hanya RM15 sahaja dengan air minuman pun FREE FLOW!
Jom layan gambarrrr


Antara menu kerabu.. rojak buahh!


Desert dan manisann


Bubur manisss... ada 4 jenis
Bubur kacang, Bubur pulut hitam, Bubur cha chaa..satu lagi tak hingat


Deretan lauk pauk... 


Macam2 adaa.... lauk sedap2 okehh. Kerang rebus, siput seduk masak lemakk..
ikan keli bakar masak lemakk.. sambal tempe ikan biliss.. huwaaa semua feverett aku tuuhhh!!


Ada ikan bakar, telur masin, ikan kering dan sambal2


Antara yg sempat aku ambill


Bihun/kuew teow sup pun ada


Gambar bersama team mate.
Kebetulan hari ni ada Mentor Day jadi berjemaah 
lunch beramai2... Air pun free flow 


Overall memang puas hati dan berbaloi2 sangat!!!
Team mate pun kata puas hati makan kat sini.. sedap dan murahh!
Kalau yg dekat2 boleh la ke sini ehhh.
Isnin - Jumaat 11:30 pagi - 3:00 petang sahaja tawwwww!


3 sweet comments:

Nad MamaZN said...

weekend pun ada gak kak ;)
saya pegi yg weekend
tp lauk tak sebanyak weekdays
tp tetap berbaloi dan sedap dan selesa dan kenyang, hahahha!

*∽ IZAN ∽* said...

ye ke Nadd...??? waaaa cam ne leh bawak family makan kat sini nantii. Ingatkan weekday jeeee sbb iklan cakap macam tu hihihi. ok la camtuu.. cantek sangatt hihihi

sue_eila said...

tq sharing entry makan2 ni..napela saya taktau walau duk di Putrajaya huk huk..

Selamat Berkenalan ye, jemput follow blog saya ye :)