Assalamualaikummm!!

Alhamdulillahh.. berakhir suda standby 2 minggu berturut2 yg agak memenatkan 
mental dan fizikal. Hari ni masuk office kena bagi training sempena Mentor Day.
Sambil melayan Monday bluess setelah berakhir tempoh 'standby' yg panjanggg
tetiba company buat supprise gift sempena Mother's Day !!


Majlis berlansung di E-Club... tempat kami lepak2 tea break- or any 'break' time kerja.
Boleh mengeteh, berekspresso, teh tarik, mocca, cappucino macam2 ada tinggal 
picit je and FREE hehe.

Hari ni bos2 besar yg turun menyampaikan suprise gift utk para SUPERMOMS di HP
giteww!! sungguh vangga okehhhhh!!

Dan inilah small gift tapi cukup makes my heart warm okeh....
tenkiuuu sangat sangatttt!!!!


Alkisah hari Ibu yg lepas, since Mama masih dalam 'standby mode'
so bawak budak2 beriadah dekat2 ngan rumah aje.
Lagi pun minggu tu revision week sebab Danish & Dania mula exam 
tengah tahun.


Kemain seronok & meriah.. team Sabah menggegar Taman Tasik Cyberjaya hihihi



Lepas maghrib Abang ajak dinner kat satu Restoran Chinese Muslim sebelah 
restoran Nasi Arab SABA tu... memang dah lama teringin makan kat situu.
Pergi2 tengok alahaiii.. tutuppppp... uhuk uhuk. 
tak de rezeki nak merasa ari nih.
So bila tanya budak2.. apa lagi memang Nasi Arab la pilihan merekaaa...
tapi ABang pun tak nak ajak gi SABA dah walopon sebelah jee...
akhirnya pusing ke Mr Kabab & Beriani juga hahahha.
Reasonnya satu je.. selesa.. tak crowded... ada playground untuk budak2..
makan pun boleh tahan sedappp.. hihihih


Hari ni order Chicken Kabsha (Wajibbb.. memang feveret menu aku gi mana2 Rest Arab pun).
Ayam dia lembutt sangatt.. kalau masuk mulut tinggal tarik keluar tulang je .. sedappnyerrr
dan Naan Cheesee!! (err tak leh lawan Naan Cheese RM5 yg glamer sangat kat KL tu kannn)
Sempat lagi tapau Roasted Milk Tea with Grass Jelly@Chatime feverett aku gak ni wehhh!
lately dah tak ambik pearl dah.. kalo tak confirm kena 'sound' ngan Danish..
Not good for health katanya uhuuuu


Danish pun ada bagi Mama bunga mawar kaler biruu...
terima kasih terima kasih Abang... Anak2 Mama...
sayangg semuaaa... muaahhh muahhhh!!

P/S: Buat anak2 Mama yg  menduduki peperiksaan Sumatif sekolah 
rendah kebangsaaan dan sekolah rendah agama minggu ni
Mama doakan semoa Danish & Dania dapat menjawab soalan dengan 
tenang okeh.. semoga dapat buat dengan baikk.. aminn

2 sweet comments:

Nad MamaZN said...

good luck danish n dania!
bestnye kak dpt bunga bos bg hehe
best la opis akak ni ;)

lieyalatif said...

tu laa...tgh musim peksa kan..moga anak2 kite dpt jawab dgn tenang dan cemerlang...in sha Allah....

betul tu ko, walau sekecik adiah sekali pun tapi tanda ingatan tu buat kite hepi kan...rase bangga gitu...bagus opis ko izan..bab2 kebajikan mmg no 1 aku tgk...sonok keje mcm tu...dah pindah company lain pun pikir 16kali kekeekekekeke