Assalam. Cuti hari wesak semalam ada jemputan ke kenduri aqiqah cucu Bos Abang di Putrajaya. Majlis makan ditepi swimming pool gitu... best gilerr kan 
*terus berkumandang lagu 'kalau aku kaya!' Wahahaha.

Usai majlis kami bertolak ke Jusco Seri kembangan. Lalu sebelah Sushi king ternampak
 promo RICE BURGER!

Apalagi selesai cari barang terus ajak singgah. Feveret aku beef teriyaki tapi kali  ni nak cuba Salmon plak. Nasi burger dia hmmmm... kalau kat jepun garing sket lagi tapi ok ok jugak laaaa. 
Promosi hingga akhir Jun tak silap. So sape yg berminat boleh terjah yek!






Best sangat rumah Bos Abang ni.. besarrr.. cantekkkk... 
tumpang verangann je la hihi


Water feature yg menggoda kalbu lagi mendamaikannn

3 sweet comments:

idzwa kamaruddin said...

amboiiii yg dalam buaian tuuuu..

lieyalatif said...

bestnye kenduri tepi pool...mau budak2 nidah jeling2 nak terjun kan izan heheeheh...olololo syomel debab2 dok dlm buai hah.....geram aku tgk ....

tu laa ade terpandangn promo die ari tu...aku ni kat mknn jepun minat salmon sashimi die jek....tapi nanti nak try laaa...mcm menarik plak tgk ko cite nie ....

Nad MamaZN said...

ooo rice burger ke nama dia..aritu ada makan kat setia city mall tp bukan kt sushi king. kitorg dah pelik apsal roti burger nya kaler putih, hehe...sabo je la :)

bestnya umah bos abang akak tu...
dh mcm hotel!